NIEUWSUltrasone

Ultrasone Signature Pure: dynamische hoofdtelefoon, te zien op HEM

De in Duitsland gevestigde hoofdtelefoonbouwer Ultrasone heeft een nieuwe dynamische hoofdtelefoon aangekondigd genaamd Signature Pure. Technische specificaties en verkoopprijs zullen op de komende High End audiobeurs in München bekend worden gemaakt.

Ultrasone Signature Pure

De Signature Pure van de Duitse fabrikant Ultrasone  is een dynamische hoofdtelefoon met grote en comfortabele oorkussens. Zoals alle producten van Ultrasone wordt de nieuwe Signature Pure geproduceerd in de eigen fabriek in Beieren. Ultrasone heeft zijn eigen technologie in de Signature Pure verwerkt, waaronder de S-Logic 3-technologie, die naar eigen zeggen zorgt voor de constructie van een driedimensionaal geluidsbeeld. Dit wordt bereikt door een speciale akoestische diffusor van de originele vorm DDF (Dual Deflector Fin), geïnstalleerd in het midden van de driver.

Een andere originele technologie die in hoofdtelefoons wordt gebruikt, is ULE (Ultra Low Emission), die de elektromagnetische straling naar het hoofd van de luisteraar radicaal vermindert door een akoestisch transparant permalloy-scherm te installeren.

Ultrasone heeft veel aandacht besteed aan het draagcomfort van de nieuwe hoofdtelefoon. De hoofdband heeft een zachte coating. De getwiste kabel is voorzien van een 6,35 mm stekker.

De volledige specificaties en de verkoopprijs van de Ultrasone Signature Pure zullen bekend gemaakt worden tijdens de High End Show 2023 in München.


EDITORS' CHOICE