NIEUWSKing Audio

King Audio gaat luidsprekers van Revival Audio verkopen, als eerste dealer in Nederland, en organiseert luistershows op 19 en 20 mei

De in de Nederlandse plaats Velp gevestigde audiodealer King Audio gaat als eerste dealer in Nederland de producten van de nog jonge Franse luidsprekerfabrikant Revival Audio verkopen. King Audio verwacht eind april het hele portfolio van het fraaie en innovatieve luidsprekermerk uit de Franse Elzas in huis te hebben.

Revival Audio bij King Audio in Velp

Revival is een in Frankrijk gevestigde luidsprekerfabrikant die is opgericht in 2021. Het bedrijf heeft op dit moment twee productlijnen genaamd Atalante en Sprint. Aanvankelijk ging de verkoop via internet maar het jonge Franse bedrijf is rustig bezig met het opzetten van een dealernetwerk. King Audio in Velp is de eerste in Nederland gevestigde dealer die de producten van Revival Audio gaat verkopen. Vanaf eind april verwacht King Audio het totale assortiment van Revival Audio, t.w. de Atalante 3 en 5 en de Sprint 3 en 4, in huis te hebben.

King Audio zal meteen een tweetal luistershows organiseren om de luidsprekers van Revival Audio voor het voetlicht te brengen. Toegang is gratis maar belangstellenden moeten wel een afspraak maken.

De luistershows zullen plaatsvinden op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei a.s. en King Audio zal verschillende tijdsloten hanteren om de stroom van bezoekers in goede banen te leiden. De geplande luistertijden zijn als volgt: 10:45 tot 12:00 uur, 12:15 tot 13:30 uur, 13:45 tot 15:00 uur, 15:15 tot 16:30 en ten slotte 16:45 tot 18:00 uur.

Interesse om kennis te maken met de luidsprekers van Revival Audio? Stuur dan een e-mail naar info@kingaudio.nl met naam en telefoonnummer en voorkeur voor een tijd, zodat King Audio e.e.a. vast kan leggen. Mocht een bepaald tijdslot al vol zitten, zal de planning dat laten weten en meteen laten weten op welke tijdstippen nog wel ruimte is. Let op: vol = vol.

Lees ook onze nieuwsartikelen over de Revival Audio Atalante 3 en 5 en de Revival Audio Sprint 3 en 4.

Meer weten? Kijk dan op de website van King Audio.


EDITORS' CHOICE