Luistershow met Lumin bij PUUR hifidelity op vrij.28 april en zat. 29 april a.s.

Op vrijdag 28 april en zaterdag 29 april a.s. zal de in Zeist gevestigde audiodealer PUUR hifidelity een voor/eind-combi van het in Hong Hong gevestigde Lumin Music demonstreren. PUUR hifidelity presenteert daarmee meteen een primeur want de in klasse AB werkende Lumin AMP is volgens PUUR hifidelity voor het eerst in Nederland. Uiteraard zijn er ook passende bronnen, luidsprekers en kabels.

Lumin P1 en AMP

In de reeks introductieshows van de in de plaats Zeist gevestigde audiodealer PUUR hifidelity is het op vrijdag 28 april en zaterdag 29 april a.s. de beurt aan het in Hong Kong gevestigde Lumin. Er is dan ook meteen een Nederlandse primeur, namelijk de geweldige in klasse AB werkende versterker Lumin Amp. Deze eindversterker zal worden gecombineerd met de P1, een voorversterker met streaming-functies en analoge en digitale ingangen, zodat er een compleet systeem van Lumin opgesteld staat.

Dit systeem zal luidsprekers van het Nederlandse Kharma van het type Elegance Single 7 Signature aansturen. De bekabeling is de top van AudioQuest, in combinatie met het Niagara 7000 netfilter. Er is ook een analoge bron, t.w. een Clearaudio Master Innovation draaitafel voorzien van 12 inch Universal arm met Stradivari element en een Balance Reference phono-versterker.

Lees ook onze recensie over de Lumin P1.

Meer weten? Kijk dan op de website van PUUR hifidelity.


EDITORS' CHOICE