NIEUWSTeufel

Teufel en Denon bieden samen een set aan van vloerstaanders en een stereo AV-receiver

De Duitse audiofabrikant Teufel en het Japanse audiomerk Denon bieden samen een set aan bestaande uit twee vloerstaande luidsprekers van Teufel model Theater 500 en een tweekanaals AV-receiver van Denon model DRA-800H. De set kan besteld worden via de website van Teufel en op dit moment biedt Teufel ruim dertig procent korting op de totaalprijs.

Teufel Theater 500 + Denon DRA-800H

Het in Berlijn gevestigde Teufel introduceert samen met Denon een krachtige set die het mogelijk maakt om stereogeluid van hoge kwaliteit naar de huiskamer te brengen. De set bestaat uit twee vloerstaande luidsprekers van het type Theater 500 en de stereo AV-receiver Denon DRA-800H. De DRA-800H kan het geluid van de televisie weergeven of van een willekeurige andere bron, ook een platenspeler.

Lees ook onze recensie over de Denon DRA-800H.

De Theater 500, die overigens ook los verkrijgbaar is, biedt een natuurlijk en evenwichtig geluid van hoge kwaliteit. Het drieweg systeem met twee zware woofers voor extreem lage bastonen zorgt in combinatie met de time alignment (tijdcorrectie)-technologie voor driedimensionale surround sound. Dankzij het downfiring basreflex systeem kan de set dichtbij een muur worden neergezet of vrijstaand in de huiskamer worden opgesteld zonder vervorming van het geluidsbeeld.

De stereo AV-receiver Denon DRA-800H is volgens de aankondiging de perfecte metgezel voor liefhebbers van hoogstaand stereogeluid. Met een groot aantal aansluitingen biedt deze tweekanaals hifi-receiver een breed scala aan opties die bijdragen aan een ideale luisterervaring. De receiver is compatibel met streaming-diensten zoals Spotify, Amazon Music en Deezer en biedt ondersteuning voor spraakbediening met de Google Assistent of Siri. Het symmetrische en evenwichtige ontwerp van de receiver en zijn voeding met hoge capaciteit staan garant voor even krachtig als hoogwaardig geluid.

Alle kenmerken van de set Theater 500 + Denon DRA-800H op een rij:

  • Twee hoogwaardige Theater 500-stereospeakers in combinatie met de stereo AV-receiver Denon DRA-800H
  • Geknipt voor het luisteren naar muziek, het kijken van televisie of het spelen van games met kwalitatief hoogwaardig stereogeluid
  • 145 Watt vermogen per kanaal in zes Ohm, USB-poort voor het aansluiten van externe geluidsdragers, microfooningang en andere analoge en digitale ingangen, vijf HDMI-ingangen en één HDMI-uitgang met ondersteuning voor 4K, 3D, HDCP 2.3, HDR10 en ARC
  • Radio via FM en DAB+, spraakbediening, kant-en-klare ondersteuning voor onder meer Alexa, Google Assistant, Apple Siri, Bluetooth, Amazon Music, AirPlay 2, Napster, TuneIn, Deezer, Spotify Connect, Soundcloud en TIDAL
  • Aansluitbaar op een televisie, een platenspeler, een cd-speler, een gameconsole en een televisieontvanger. Subwoofer optioneel aansluitbaar.
  • Driewegsysteem met twee zware woofers voor extreem lage bastonen, time alignment-technologie voor stabiel en gedetailleerd driedimensionaal geluid
  • Constante richtingsgevoeligheid dankzij golfgeleider voor optimaal geluid in elke luisterpositie. De nieuwe dempingskamer reduceert staande golven en storende resonantie.

 

Teufel Theater 500 + Denon DRA-800H: prijs en leveringsinformatie

De set is verkrijgbaar voor een prijs van 1.599,99 euro via teufelaudio.nl in de kleur zwart of een combinatie van zwart en metallic. Teufel biedt een tijdelijke korting van 31% aan, waarmee de prijs van de set uitkomt op 1.099,99 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE