NIEUWSHoloAudio

HoloAudio Bliss: klasse A hoofdtelefoonversterker

De HoloAudio Bliss is een hoofdtelefoonversterker met uitsluitend analoge schakelingen aan boord die werkt in klasse A. Het apparaat heeft drie hoofdtelefoonaansluitingen aan de voorkant en kan maximaal 12 Watt aan 32 Ohm leveren. Dat is voldoende voor zo ongeveer elke hoofdtelefoon.

HoloAudio Bliss en HoloAudio Bliss KTE

De HoloAudio Bliss is een in klasse A werkende hoofdtelefoonversterker waarbij de fabrikant de nadruk heeft gelegd op een hoogwaardig analoog circuit. Er zijn dus geen digitale ingangen geplaatst. De HoloAudio Bliss kan maximaal 12 Watt leveren bij een impedantie van 32 Ohm. Volgens de fabrikant biedt de geoptimaliseerde en zorgvuldige ontworpen architectuur, waarbij alleen high-end elektronische componenten worden gebruikt, een ongelofelijke geluidskwaliteit. Voor bedieningsgemak wordt een aluminium IR-afstandbediening meegeleverd.

Er is ook een versie genaamd HoloAudio Bliss KTE (Kitsune Edition) die is voorzien van nog wat betere componenten. Bij het KTE-model is alle koperdraad vervangen door 1,5 millimeter zilverdraad.

Binnenkort zal een recensie over de HoloAudio Bliss op dit medium verschijnen.

Adviesprijzen:
HoloAudio Bliss:           3.390 euro
HoloAudio Bliss KTE:   3.890 euro


EDITORS' CHOICE