NIEUWSAstell&Kern

Astell&Kern SR35: draagbare muziekspeler met dual mono circuit en gebalanceerde uitgang

Astell&Kern (A&K) heeft een nieuwe draagbare muziekspeler aangekondigd genaamd SR35. De nieuwe SR35 heeft een dual mono gebalanceerd digitaal en analoog circuit. De batterijcapaciteit is volgens de fabrikant goed voor twintig uur muziekplezier. De SR35 ondersteunt Bluetooth in twee richtingen met LDAC en aptX HD. Optioneel kan een stevige hoes worden meegeleverd.

Astell&Kern SR35: hoogwaardig draagbaar geluid

De SR35 is lid van de A&norma productlijn van het Koreaanse A&K en is de opvolger van de SR25 MKII. De nieuwe SR35 borduurt voort op de specificaties van de SR25 MKII maar heeft ook verbeteringen aan boord. Zo is de SR35 het eerste lid van de A&norma-productlijn die de New Generation Amp techniek aan boord heeft. Verder is de SR35 Roon Ready en kan het apparaat MQA-bestanden decoderen. PCM-signaal kan worden aangeboden tot een resolutie van 32-bit/768 kHz en DSD tot DSD256.

DA-conversie komt voor rekening van een CS43198 Quad-DAC van Cirrus Logic.De opgegeven S/R-verhouding is 130 dB via de gebalanceerde uitgang en 127 dB via de ongebalanceerde uitgang. De gebruiker kan uit twee versterkingsfactoren kiezen. De High Gain modus is met name bedoeld voor het goed kunnen aansturen van hoofdtelefoons met een hoge impedantie. In de High Gain modus kan de SR35 6 Volt (RMS) via de gebalanceerde uitgang leveren.

Bediening gaat via het 3,6 inch kleurenaanraakscherm dat een resolutie heeft van 720 x 1280 pixels. Zoals gebruikelijk met dit soort apparaten, is de hoeveelheid opslaggeheugen karig te noemen, in dit geval 64 GB. De gebruiker kan een microSD-kaartje plaatsen van maximaal 1 TB.

Astell&Kern SR35: prijs en leveringsinformatie

We weten niet wanneer de levering van de SR35 in de Benelux zal beginnen. De adviesprijs is net geen 900 euro. Optioneel kan de gebruiker een passende hoes kopen die leverbaar is in drie kleuren.


MERK

EDITORS' CHOICE