Pro-Ject Power Box RS2 Sources: externe lineaire voeding voor maximaal vier apparaten

Het in Oostenrijk gevestigde Pro-Ject Audio heeft een nieuwe lineaire voeding gelanceerd die maximaal vier apparaten uit de RS-serie en RS2-serie van schone en stabiele stroom kan voorzien. De nieuwe Power Box RS2 Sources zal naar verwachting in de loop van april op de markt gaan komen in een zwarte en aluminiumkleurige uitvoering.

Pro-Ject Power Box RS2 Sources

De nieuwe Power Box RS2 Sources is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met de 20 Volt-bronapparaten van de RS/RS2-serie van Pro-Ject Audio en is gemaakt om deze apparaten van schone stroom te voorzien. Het hart van de Power RS2 Sources is dan ook een grote ringkerntransformator samen met een hoge afvlakcapaciteit.

De externe lineaire voeding biedt aansluitmogelijkheden voor maximaal vier apparaten en zorgt volgens de fabrikant voor een aanzienlijke verbetering van de geluidskwaliteit. De nieuwe externe voeding van Pro-Ject Audio is gemaakt in Europa en zit in een stevige aluminium behuizing, verkrijgbaar in zilver of zwart.

De nieuwe Pro-Ject-voedingseenheid Power Box RS2 Sources zou vanaf april verkrijgbaar moeten zijn. We hebben nog geen officiële prijsinformatie voor de Benelux vernomen maar op Duitstalige websites zagen wij een prijs van net geen 1.000 euro genoteerd staan. De prijs in de Benelux zou daar iets van af kunnen wijken door verschillen in het lokale BTW-tarief.

MERK

EDITORS' CHOICE