NIEUWSVictrola

Victrola Stream Carbon: draaitafel die draadloos kan verbinden met Sonos

Importeur House Of Music is trots om exclusief de Victrola Stream Carbon te mogen aankondigen voor de Benelux. De Victrola Stream Carbon is de eerste en enige platenspeler op de markt die draadloos kan verbinden met Sonos. De draaitafel wordt geleverd met een element zodat de gebruiker vrijwel meteen na het uitpakken en neerzetten zijn eerste plaat kan opzetten. In eerste instantie zal een zilverkleurige versie op de markt komen. Naar verwachting zal in de zomer ook een zwarte versie gelanceerd worden.

Victrola Stream Carbon: draaitafel met netwerkconnectiviteit

De nieuwe Stream Carbon van het Amerikaanse Victrola is gericht op muziekliefhebbers die het gebruiksgemak van een Sonos-systeem willen en toch ook graag een plaatje opzetten. De Victrola Stream Cabron belooft gebruiksgemak. Het afspelen van een plaat kan draadloos worden weergegeven in alle kamers van het huis, mits daar een luidspreker van Sonos staat.

De Victrola Stream app zorgt voor een eenvoudige installatie en verbindt de Victrola Stream Carbon in enkele seconden draadloos met Sonos. Eenmaal ingesteld integreert de platenspeler volledig met de Sonos app. De centraal verlichte knop op de Stream Carbon laat je niet enkel het volume bedienen maar tevens ook op welke Sonos-toestellen je afspeelt.

De Victrola Stream Carbon is gemaakt uit kwalitatieve materialen zoals een met staal versterkt MDF-chassis en een toonarm van koolstofvezel. De naalddruk is instelbaar. De Stream Carbon is dan ook een nieuwe mijlpaal voor de Amerikaanse fabrikant Victrola die vooral bekend is van de retro platenspelers. Een element van Ortofon type 2M Red is voorgeïnstalleerd. Een phono-versterker is ingebouwd maar kan desgewenst gepasseerd worden als de gebruiker een extrne phono-versterker wil gebruiken. De Stream Carbon kan via WiFi of via de RJ45 LAN-aansluiting verbinding maken met apparaten van Sonos.

Victrola Stream Carbon: prijs en leveringsinformatie

De Victrola Stream Carbon met een aluminium frontplaat is vanaf vandaag leverbaar voor net geen 1.000 euro. Naar verwachting zal in de zomer ook een zwarte versie op de markt komen.

MERK

EDITORS' CHOICE