NIEUWSLG

OLED wordt helderder: de televisies van LG voor 2023 - update met adviesprijzen

Veel fabrikanten van televisies hebben dit voorjaar nieuwe de nieuwste modellen aangekondigd of uitgebracht. Zo ook de Koreaanse fabrikant LG die afgelopen week in de Duitse stad Frankfurt een evenement organiseerde om de nieuwste televisies te presenteren. Redactieleden van onze zusterwebsite techfi.nl waren bij de presentatie aanwezig. Via een anonieme maar betrouwbare bron heeft techfi.nl ook een overzicht van de prijzen van de 2023 modellen van LG in handen gekregen.

Het is ondertussen 10 jaar geleden sinds de introductie van de eerste oled-tv, toen nog een full hd-model. Dat LG in al die jaren een groot voorvechter is geweest van oled-technologie, en al tien jaar ’s werelds meest verkochte oled tv-merk is, hoeft niet te verbazen. Alle oled tv-panelen op de markt komen immers van LG Display, tenminste tot vorig jaar. Met de komst van qd-oled heeft het bedrijf er een geduchte concurrent bij. De Koreaanse fabrikant moest dus een tandje bijsteken voor de 2023 LG TV toestellen. En dat deed het ook.

De internationale pers mocht langskomen in Frankfurt, meer bepaald in de businessloges van het indrukwekkende stadion van Eintracht Frankfurt. Daar had LG zijn volledige line-up uitgestald en hield het een workshop over de oled-modellen. De algemene boodschap: LG heeft een oled-tv voor jou. Filmfans, gamers, sportliefhebbers, allemaal vinden ze hun gading.

Lees het volledige artikel over de 2023 televisies van LG op techfi.nl.

Update 7 maart 2023: via een anonieme, door ons vertrouwde bron, kregen we een overzicht van de voorgenomen prijzen voor de 2023 modellen van LG. Naar verluidt zijn dit de correcte prijzen voor Nederland, anders dan de eerder elders gepubliceerde prijzen op basis van de Duitse markt. Het overzicht met prijzen vind je onderaan dit artikel.


EDITORS' CHOICE