“You want it darker”: Cambridge CX-serie nu zeer gelimiteerd eenmalig ook in het zwart

Het Britse audiomerk Cambridge Audio geeft de meeste van zijn componenten een donkergrijs uiterlijk dat Lunar Grey wordt genoemd. Een aantal leden van de CX-productlijn zijn in zeer gelimiteerde oplage in slechts enkele landen, helaas niet in de Benelux, leverbaar in een zwarte uitvoering.

Cambridge CX: back in black

Cambridge heeft zeer gelimiteerde Black Edition van de CX Series 2 productlijn onthuld. De CXA61, CXA81 CXC en CXN zijn nu ook zeer beperkt in stemmig zwart verkrijgbaar. Van alle componenten zullen slechts 1.000 exemplaren in een diepzwarte kleur worden uitgevoerd. De koper krijgt een certificaat van echtheid. Helaas is vanwege de gelimiteerde oplage de zwarte uitvoering slechts in enkele landen beschikbaar, oa niet in de Benelux.

Het Britse hifibedrijf prijst de CX Series Black Edition als “een huwelijk van ingetogen klasse en opvallende genialiteit”. Ja, de nieuwe zwarte componenten vallen wel op als je de donkergrijze behuizingen van Cambridge gewend bent.

De Black Edition-componenten van de Cambridge Audio CX-serie zullen dezelfde prijs hebben als de originele Lunar Grey uitvoeringen.

MERK

EDITORS' CHOICE