NIEUWSTeufel

Teufel Motiv Go Voice: Google Assistent toegevoegd aan bestaand model

Het Duitse audiobedrijf Teufel heeft een nieuwe versie van de bestaande bluetooth-luidspreker Motiv Go uitgebracht. De Motiv Go Voice heeft alles van zijn voorganger met toevoeging van Google Assistent.

Teufel Motiv Go Voice

De Motiv Go van Teufel is al een tijdje op de markt. Lees ook onze recensie over de Teufel Motiv Go. De in Berlijn gevestigde audiofabrikant Teufel heeft de ondersteuning van Google Assistent toegevoegd en de nieuwe luidspreker heeft Motiv Go Voice.

Teufel Motiv Go Voice: handsfree hulp

Met Google Assistent kan de gebruiker volgens Teufel op eenvoudige wijze muziek, podcasts en radio afspelen en bedienen zonder zijn handen te gebruiken. Desgewenst kun je via de Google Assistent ook het weerbericht, de lokale tijd of je agenda voor de dag raadplegen. Met een simpele spraakopdracht kun je allerlei zaken in huis regelen, nadat de nodige infrastructuur daarvoor is aangelegd en ingeregeld. Zo kun je smart lampen inschakelen of de ideale kamertemperatuur instellen door draadloze communicatie met de slimme thermostaat Google Nest.

Teufel Motiv Go Voice: krachtig geluid dankzij Teufel Dynamore-technologie

Wie de Motiv Go Voice voor het eerst hoort, zal volgens opgave van de ontwerpers niet willen geloven dat een zo compacte luidspreker een dergelijk krachtig en kamervullend geluid kan produceren. Binnen de Motiv Go Voice worden twee robuuste fullrange drivers ondersteund door twee passieve basmembranen. Het doorlopende aluminium frame biedt stabiliteit en bescherming tegen trillingen. En dankzij de door het in Berlijn gevestigde Teufel ontwikkelde Dynamore-technologie lijkt de Motiv Go Voice zich niets aan te trekken van fysieke begrenzingen. Want ondanks zijn compacte afmetingen vult het virtueel uitgebreide stereogeluidsbeeld de hele ruimte.

Teufel Motiv Go Voice: een dag lang luisterplezier

Optimaal verbonden via wifi of bluetooth en uitgerust met een krachtige accu die garant staat voor een speelduur van 15 uur is de Motiv Go Voice een betrouwbare metgezel voor de hele dag. Dat geldt zowel voor binnen als op het balkon, op het terras of in de tuin. Het volume en de muziekweergave kunnen met de knoppen aan de bovenkant worden bediend. Daar zijn ook LEDs te vinden die het laadniveau van de accu en de kwaliteit van het draadloze signaal aangeven.

Teufel Motiv Go Voice: prijs en leveringsinformatie

De Motiv Go Voice is per direct verkrijgbaar in de kleuren Silver White en Night Black voor een prijs van net geen 300 euro via www.teufel.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE