NIEUWSBlock

Block Audio The Flame: steek je draadloze luidspreker in brand want dat is gezellig

Sinan Kökbugur | 16 februari 2023 | Fotografie Fabrikant | Block

De Duitse fabrikant Block Audio heeft een bijzondere draadloze luidspreker uitgebracht genaamd The Flame. Ja, deze Duitse luidspreker heeft een Engelse naam gekregen en de benaming slaat op het feit dat de luidspreker in brand gestoken kan worden. En tegelijkertijd kan de gebruiker de luidspreker via bluetooth muziek laten afspelen.

Block Audio The Flame

Er zijn teveel draadloze luidsprekers op de markt en een product dat wil opvallen moet dus bijzondere eigenschappen hebben. Dat kan een goede geluidskwaliteit zijn of een buitengewone prijs/kwaliteit-verhouding of de toevoeging van extra functies. Een functie die we nog eerder hebben gezien is die van tafelbrander. Der Flamme, herstel, The Flame van het Duitse Block Audio kan tijdens het muziek luisteren een gezellig vuurtje op een terrastafel of in de woonkamer produceren. Als brandstof gebruikt The Flame ethanol, hetgeen de chemische naam is van alcohol. Voor langdurige geurloze verbranding raadt de fabrikant echter het gebruik van een speciale brandstofgel aan.

De opmerkzame lezer ziet een gele vlam op de foto’s van The Flame. De vlammen van ethanolverbranding zijn echter overwegend blauw en niet altijd goed zichtbaar. De gele kleur van de vlam van The Flame komt van LED-achtergrondverlichting. Tja, je moet het maar bedenken. The Flame zal ongetwijfeld ook wat warmte produceren maar zal zo te zien niet als terrashaard of verwarming kunnen dienen. Vergelijk het maar met een grote kaars.

Voor het overige is The Flame ook een bluetooth-luidspreker die 15 Watt omnidirectioneel geluid kan leveren en ongeveer zeven uur kan spelen met een volle accu (capaciteit 2.400 mAh). Eventueel zijn twee exemplaren als stereopaar te configureren en er is ook een jackplug AUX-ingang. De diameter is 16,6 centimeter, de hoogte is 41,2 centimeter en The Flame weegt 3,4 kilogram

De adviesprijs van The Flame is net geen 300 euro.

 


EDITORS' CHOICE