NIEUWSMarantz

Marantz AV 10 AV-processor en AMP 10 16-kanaals eindversterker zijn vanaf vandaag te koop

Marantz heeft vandaag officieel de AV-processor AV 10 en de 16-kanaals eindversterker AMP 10 uitgebracht. Beide apparaten zijn ontworpen om ook de meest veeleisende liefhebbers de ultieme thuisbioscoop ervaring te bieden. Door de nieuwste AV-formaten, die zorgen voor een kristalheldere beeldkwaliteit en een 3D-geluidsbeeld, wordt je helemaal in de film gezogen. Natuurlijk zijn ze ook geschikt om muziek te luisteren. 

Marantz Cinema Serie

De AV 10 en AMP 10 maken allebei deel uit van de Marantz Cinema Serie en volgens de ontwerpers is de nieuwste en meest verfijnde techniek gebruikt. Beide AV-toestellen zijn uiterst zorgvuldig afgestemd en met authentieke materialen vervaardigd. Het uiterlijke ontwerp in een moderne stijl past bij het rijke erfgoed en de prestaties van Marantz.

De hoeveelheid aansluitingen en functies is teveel om op te noemen. Waar het op neer komt is dat de meest veeleisende thuisbioscoop liefhebber en ook de muziekliefhebber niets meer te wensen over zal hebben door deze toestellen in huis te halen, aldus het persbericht van Marantz.

Marantz AV 10: kenmerken en eigenschappen 

  • Ongeëvenaarde prestaties: door de discrete HDAM en current feedback versterking en andere technologieën in de AV 10 realiseer je een thuisbioscoop die zelfs je hoogste verwachtingen nog overstijgt.
  • Meeslepend 3D-geluid: 15.4-kanaals uitgangen en verwerking leveren de meest meeslepende luisterervaring op die maar mogelijk is; populaire 3D-formaten zoals Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro 3D maken het geluidsbeeld nog beter.
  • Ruimtecorrectie technologie: stem de aangesloten luidsprekers nauwkeurig af met de geïntegreerde Audyssey MultEQ XT32 en maak zelfs van uitdagende akoestische ruimtes een ideale luisteromgeving. Meer gevorderde gebruikers optimaliseren hun thuisbioscoop met de upgrade mogelijkheden die Dirac Live biedt voor nog professionelere kalibratie op afstand via een pc of smart devices (beschikbaar medio maart).
  • HEOS Built-in technologie: uitgebreide multiroom streaming-client die alle gangbare gratis en premium streamingdiensten ondersteunt, alsmede muziek op een NAS of USB-schijf.
  • Ingangen en compatibiliteit: via zeven HDMI-ingangen (allemaal 8K), digitale, analoge lijn- en phono-ingangen en luidspreker- en voorversterker uitgangen maak de gebruiker verbinding met vrijwel alle andere componenten in huis.
  • Upgrade mogelijkheden: door de uitgebreide ingangen en uitgangen en het krachtige software-ecosysteem kun je de AV 10 gemakkelijk upgraden als je thuisbioscoop groter wordt.
  • Eenvoudig in te stellen en te gebruiken: dankzij de meegeleverde aluminium afstandsbediening, de toegankelijke bediening op het voorpaneel, de spraak functionaliteit en het intuïtieve HD onscreen installatieproces, voel je je direct een expert.

Marantz AMP 10: kenmerken en eigenschappen 

  • Ultieme prestaties: dankzij de Sound Masters van Marantz is de AMP 10 op de exclusieve HDAM-SA2-technologie van Marantz en nieuw ontwikkelde klasse D-versterking gebaseerd. Krachtig: de AMP 10 (met een nominaal vermogen van 200 Watt per kanaal in acht Ohm en 400 Watt per kanaal in vier Ohm) combineert 16 kanalen en een indrukwekkend vermogen op intelligente wijze tot een eindversterker van referentieniveau.
  • Aanpasbaarheid: elk van de 16 kanalen kan onafhankelijk werken, maar het is ook mogelijk twee kanalen als paar in de bi-amp-stand te schakelen om frequentiebanden van elkaar te scheiden, of ze in de BTL-stand te schakelen voor wie nog meer vermogen nodig heeft.
  • Besturing: ook als je de AMP 10 in een andere ruimte plaatst, kan de besturings- en statusinformatie gemakkelijk worden doorgegeven aan de AV 10 als de eind- en voorversterker met elkaar zijn gekoppeld. En voor wie ervan houdt zijn huis te automatiseren, is de AMP 10 ook compatibel met domotica systemen.

Marantz AV 10 an AMP 10: prijzen en leveringsinformatie

De Marantz AV 10 en AMP 10 zijn vanaf vandaag ieder voor een adviesprijs van 7.000 euro bij erkende dealers van producten van Marantz in Europa verkrijgbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE