NIEUWSNaim Audio

Vacature: Back Office Assistant bij Latham Audio

Redactie Hifi.nl | 14 februari 2023 | Naim Audio

Latham Audio, importeur van onder meer Naim, Neat en sinds kort ook Focal, is op zoek naar een nieuwe Back Office Assistant. "Ben je nauwkeurig, zorgvuldig, en kun je goed in teamverband werken? Heb je ervaring met, of interesse op het gebied van audio en elektronica? Heb je minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie en heeft Microsoft Office -vooral Excel- weinig geheimen voor jou? Leer je snel op IT-/softwaregebied, en heb je mogelijk al eens gewerkt met SAP? Vind je het leuk om klanten te woord te staan en schriftelijk contact te hebben in vlot en correct Engels en Nederlands, en spreek en schrijf je mogelijk ook Pools of Frans? Dan ben je meer dan welkom om te solliciteren op deze leuke baan in een gezellig team."

Inhoud van de functie 

Je communiceert en werkt dagelijks samen met het sales team. Je beheert de voorraad, verwerkt verkoop- en inkooporders en onderhoudt de administratieve relatie met afnemers en leveranciers. In samenwerking met de boekhouding help je bij de debet- en creditcontrole, de factuurverwerking en het opstellen van verklaringen. Soms steek je ook even letterlijk de handen uit de mouwen om lichte magazijnwerkzaamheden te doen. Je creatieve en organisatorische talenten worden daarnaast aangesproken bij de voorbereiding en deelname aan beurzen, productshows en bijeenkomsten.

De functie is fulltime, maar een werkweek van 32 uur is bespreekbaar. Voor deze functie biedt Latham je een marktconform salaris en een zakelijke laptop en telefoon. Kijk voor meer voorwaarden op deze pagina, waar je ook de mogelijkheden vindt om te reageren. De website van Latham is www.lathamaudio.nl.

Over Latham Audio

Latham Audio is de distributeur van diverse high end audio merken in de Benelux. Achter deze merken staat een team van gekwalificeerde mensen met als missie om klanten te laten genieten van muziek in zijn puurste vorm. Alle merken zijn zorgvuldig geselecteerd en het uitgangspunt is een fantastische geluidsweergave. 

Latham Audio is onderdeel van FNCE (Warschau, Polen). Het kantoor in het zuiden van Nederland ligt centraal en is daardoor goed bereikbaar voor de klanten in de Benelux. Latham onderscheidt zich door een eigen technische dienst, goed magazijnbeheer en gekwalificeerde medewerkers.

MERK

EDITORS' CHOICE