Marshall Middleton: waterdichte bluetooth-luidspreker die tegen een stootje kan

Marshall is van oorsprong een bouwer van gitaarversterkers maar het merk wordt steeds meer uitgebaat voor de verkoop van hoofdtelefoons en draadloze luidsprekers. Het nieuwste model draadloze en draagbare luidspreker is de Middleton, die waterdicht is volgens de IP67-norm. 

Marshall Middleton

Voor wie gewend is om met een luidspreker in de hand door de branding te rennen, is er goed nieuws. De Marshall Middleton is waterdicht volgens de IP67-norm en uitermate geschikt om lekker door het water te rennen.

De Middleton heeft 50 Watt maximaal vermogen aan boord en een frequentiebereik van 50 Hz tot 20 kHz en meer dan twintig uur accucapaciteit bij gemiddeld volume door de drie ingebouwde batterijen met een totale capaciteit van 9.600 mAh. in de relatief kleine behuizing bevinden zich twee mid-bass drivers en twee tweeters. Twee passieve radiatoren aan de uiteinden van een rechthoekige behuizing helpen de laagweergave. Muziek komt binnen via Bluetooth versie 5.1 of een 3,5 millimeter analoge AUX-ingang. Marshall verklaart dat de behuizing is gemaakt van 55 procent gerecycled plastic zonder gebruik van PVC.

Aan de bovenkant zijn knoppen geplaatst. Er is ook een indicator die de niveaus van de klankkleuren, het volume en de batterijlading aangeeft. Bediening kan ook met een app van Marshall. De Middleton kan overigens ook als powerbank worden gebruikt via USB-C. De afmetingen zijn 109 x 230 x 95 millimeter en hij weegt 1,8 kilogram.

Het volledig opladen van de batterij kost circa 4,5 uur, maar voor wie haast heeft geeft twintig minuten laden circa twee uur speeltijd.

De Middleton ondersteunt ook de Marshall-stackmodus, waarbij meerdere daarvoor geschikte apparaten tegelijkertijd kunnen spelen via draadloze communicatie.

Marshall Middleton: prijs en leveringsinformatie

De Marshall Middleton gaat voor net geen 300 euro over de toonbank.


EDITORS' CHOICE