NIEUWSYamaha

Yamaha TW-E3C: betaalbare draadloze in-ear hoofdtelefoon in zes kleuren

De TW-E3C van Yamaha is de derde generatie betaalbare draadloze in-ear hoofdtelefoon. De oordopjes ondersteunen de nieuwste versie bluetooth en de koper kan kiezen uit zes verschillende kleuren. De certificering volgens IPX5 geeft aan dat de oordopjes bestand zijn tegen een zekere mate van stof en water.

Yamaha TW-E3C: volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon

De TW-E3C van Yamaha heeft een Bluetooth 5.2-adapter die de aptX Adaptive-codec ondersteunt. De dynamische drivers hebben een diameter van zes millimeter. Yamaha levert vier paar verschillende grootte siliconen pasvormen mee. De oordopjes zijn IPX5-gecertificeerd, hetgeen een betrouwbare bescherming tegen vocht en stof zou moeten garanderen. De oordopjes wegen zes gram per stuk.

De totale accucapaciteit, inclusief de batterij die in de opberg- en transportdoos is ingebouwd, is 24 uur en op één volledige lading kan de Yamaha TW-E3C tot negen uur muziekplezier leveren.

Met een eigen applicatie kan de gebruiker één van de vooraf ingestelde equalizercurves selecteren en de Listening Care-functie zorgt ervoor dat alle frequenties gelijkmatig worden waargenomen op elk volumeniveau.

Yamaha TW-E3C: prijs en leveringsinformatie

De TW-E3C is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, t.w. grijs, zwart, rood, beige, blauw en groen. We hebben nog geen officiële prijsinformatie voor de Benelux vernomen maar op Engelstalige websites zien wij een prijs van 80 dollar genoteerd staan. Vermoedelijk zal de TW-E3C in de Benelux een adviesprijs tussen 80 en 100 euro krijgen.

MERK

EDITORS' CHOICE