Nieuwste producten van Focal en Naim bij Poulissen op zat. 11 febr. a.s.

Op zaterdag 11 februari 2023 zullen bij Poulissen tijdens een luistershow de nieuwste producten van Focal en Naim worden geïntroduceerd, waaronder de Naim New Classic Series, de Focal hoofdtelefoons en de Focal Vestia Series. Deze producten zullen worden gedemonstreerd door de productspecialisten van Naim (Rowan Dernee) en Focal (Jan Lammers) zelf. Tevens kun je al je vragen kwijt over integratie met bestaande Naim systemen. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Demonstratie van producten van Focal en Naim bij Poulissen

Poulissen Audio Video Center presenteert de nieuwste producten van de Franse luidspreker- en hoofdtelefoonfabrikant Focal en het Britse audiobedrijf Naim. Wat valt er te ontdekken?

Op zaterdag 11 februari 2023 zullen bij Poulissen tijdens een demodag de nieuwste producten van Focal en Naim worden geïntroduceerd, waaronder de Naim New Classic Series, de Focal hoofdtelefoons en de Focal Vestia Series. Deze producten zullen worden gedemonstreerd door de productspecialisten van Naim (Rowan Dernee) en Focal (Jan Lammers) zelf. Tevens kun je al je vragen kwijt over integratie met bestaande Naim systemen. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen om de demonstraties van de nieuwe producten te ervaren. Tijdens de doorlopende introducties kan een klant ook al zijn vragen stellen aan de productspecialisten van Focal en Naim. Neem vooral muziek mee om te horen hoe de nieuwe producten het doen met de eigen muziek.

Tijdens deze opendeur dag kunt u in diverse luisterruimtes diverse audio-oplossingen ontdekken van Focal en Naim. Naast de diverse systemen zijn er ook verschillende opstellingen voor liefhebbers van hoofdtelefoons.

Meer weten? Kijk dan op de website van Poulissen Audio Video Center.

Wanneer en waar?

Zaterdag 11 februari 2023, van 10.00 uur tot 17.00 uur

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
Tel.: +31 (0) 475 - 335 716
Website: https://www.poulissen.nl/
E-mail: info@poulissen.nl


EDITORS' CHOICE