NIEUWSKinera

Kinera Nanna 2.1 Z-Tune Edition: hybride in-ear hoofdtelefoon met drie soorten drivers

Ongeveer een jaar geleden had één van onze redacteuren de Nanna van het Chinese Kinera Audio in huis, een bekabelde in-ear hoofdtelefoon die met kop en schouders boven de markt van gemiddelde in-ear hoofdtelefoons uitsteekt, zowel met zijn kwaliteit als met zijn prijs. Kinera heeft een bijgewerkte versie van de Nanna uitgebracht, gemaakt in samenwerking met blogger Z Reviews. De voornaamste wijziging in vergelijking met het eerdere model is een andere klankbalans met een strakkere en krachtigere bas door deze met 3 dB te versterken van 5 tot 250 Hz.

Kinera Nanna 2.1 Z-Tune Edition

Lees ook onze eerdere recensie over de Kinera Nanna.

De Kinera Nanna 2.1-Zune Edition is in de basis een in-ear hoofdtelefoon met een driewegsysteem met twee Sonion elektrostatische drivers, een Sonion wideband armature driver en een zeven millimeter dynamische driver. De behuizing heeft volgens de fabrikant een ergonomische vorm en de bedrijfslogo's zijn aangebracht op de buitenkant.

De hoofdtelefoon is uitgerust met een afneembare kabel met een bipolaire connector en verzilverde koperen geleiders. Om verbinding te maken met een signaalbron is de kabel uitgerust met een universele connector met drie verwisselbare stekkers, t.w. 3,5 mm, 2,5 mm en 4,4 mm. De koper krijgt ook een uitgebreide set pasvormen in vier verschillende soorten verschillende materialen. De opgegeven gevoeligheid is 110 dB en de impedantie is 60 Ohm.

We weten niet wanneer de levering in de Benelux gaat beginnen en ook is nog geen prijsinformatie bekend gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE