NIEUWSCyrus

Cyrus Audio PSU-XR: intelligente voeding die communiceert met aangesloten apparaat

Het Britse Cyrus Audio heeft een externe voeding uitgebracht genaamd PSU-XR. De nieuwe voeding is bedoeld om daarvoor geschikte bronnen en voorversterkers van Cyrus van schone stroom te voorzien en communiceert met het aangesloten apparaat.

Cyrus Audio PSU-XR: slimme voeding met microprocessor

De PSU-XR is de eerste voeding van het in Groot-Brittannië gevestigde Cyrus Audio met een ingebouwde microprocessor die communicatie mogelijk maakt met het te voeden apparaat. De PSU-XR is ontworpen om te werken met huidige leden van de XR-productlijn, zoals de CDi-XR en i9-XR, maar zal ook geschikt zijn om toekomstige producten, zoals de BluOS-streamer, van schone stroom te voorzien.

Volgens Cyrus Audio draagt de PSU-XR in belangrijke mate bij aan het verlagen van de ruisvloer van het aangesloten apparaat Uitgangsspanningen van de PSU-XR worden allemaal digitaal geregeld. Het resultaat is een vrijwel ruisvrije en extreem stabiele spanning. Volgens de makers is de de PSU-XR in staat om zestig procent  meer vermogen te leveren dan de PSX-R2 en is hij ook nog eens vijftig procent efficiënter.

Cyrus Audio PSU-XR: prijs en leveringsinformatie

De PSU-XR heeft een adviesprijs van 2.895 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE