NIEUWSXavian

Xavian Aria: nieuwste toevoeging aan Armonia productlijn

De in de Tsjechische hoofdstad Praag gevestigde luidsprekerfabrikant Xavian heeft een nieuw tweeweg model aangekondigd genaamd Aria. De Aria is een uitbreiding van de Armonia productlijn. De drivers zijn afkomstig van het Deense ScanSpeak.

Xavian Aria: tweeweg monitorluidspreker

De Aria van de Tsjechische fabrikant Xavian is een tweeweg basreflex model met de baspoort aan de voorkant. De behuizing is aan de binnenkant voorzien van een demping gemaakt van bitumencomposiet. De drivers zijn gemaakt door de Deense driverbouwer ScanSpeak en de Aria heeft volgens de fabrikant een hoge gevoeligheid (89 dB bij 2,83 Volt / 1 meter) zodat geen krachtpatser van een versterker nodig is. Bij lage en gemiddelde volumes zoyu de Aria uitstekend moetn presteren, aldus Xavian.

De tweeter heeft een diameter van 26 millimeter en de middentoner/woofer meet 181 millimeter. De Aria heeft een opgegeven frequentiebereik van 50 Hz tot 30 kHz op niveau -3 dB. De impedantie is acht Ohm. Een enkele Aria weegt 12 kilogram en meet 445 x 220 x 300 millimeter (H x B x D).

Xavian Aria: prijs en leveringsinformatie

De Xavian Aria is leverbaar in verschillende uitvoeringen en heeft een adviesprijs van 3.000 euro per paar. Voor 150 euro per paar kunnen magnetisch te bevestigen afdekfrontjes worden meegeleverd.

MERK

EDITORS' CHOICE