NIEUWSAkiko Audio

Akiko Audio Power Conditioner Corelli: verbeterde Corundum

Het Nederlandse Akiko Audio verkoopt kabels en producten die de stroomvoorziening van een audioset kunnen verbeteren. Sinds de introductie in 2016 is powerconditioner Corelli het beste product van Akiko Audio. De Corelli zorgt naar eigen zeggen voor schone stroom zonder dat gebruik gemaakt wordt van elektronische componenten en actieve stroomfiltering. Het resultaat is volgens Akiko Audio een zeer natuurlijke en ontspannen muziekweergave. 

Akiko Audio Corelli

De Corelli van Akiko Audio is in de basis een stroomfilter voorzien van units van geanodiseerd aluminium, die elk specifiek op hun taak berekend zijn. Zowel de nul, de fase als de aarde worden apart behandeld. Een extra vierde unit, genaamd Harmonizer, zorgt voor de verbetering van het inwendige hoogfrequente stralingsveld. Het apparaat wordt bovendien gestabiliseerd met zwarte hars, om ongewenste microphonie effecten adequaat te onderdrukken.

De Corelli is een verbeterde opvolger van de Corundum, die zijn krachtige werking voor een deel ontleent aan de complexe triagonale kristalroosters van de mineralen uit de korundgroep, die een positieve invloed hebben op de werking van de nieuwe Corelli. Stroom is volgens Akiko Audio de basis van elk goed systeem. De Corelli Corundum zal daarom wezenlijk bijdragen aan het geluksgevoel dat de luisteraar ervaart als hij van zijn favoriete muziek geniet.

De Akiko Audio Corelli is leverbaar met een zwart of zilverkleurig front en wisselt voor 1.895 euro van eigenaar. Meer weten? Kijk dan op de website van Akiko Audio.


EDITORS' CHOICE