NIEUWSKlipsch

Klipsch lanceert McLaren Edition van bluetooth-luidspreker Groove

De Amerikaanse luidsprekerfabrikant heeft een bluetooth-luidspreker gelanceerd die is voorzien van de kleuren en het logo van het Engelse raceteam McLaren. Feitelijk gaat het om een opgeleukte versie van de bestaande Groove van Klipsch. Maar de racesport indachtig, krijgt de koper er wel een voedingsadapter bij die de McLaren luidspreker twee keer zo snel oplaadt.

Klipsch Groove McLaren Edition

Luidsprekerfabrikant Klipsch heeft de samenwerking met het beroemde raceteam McLaren Racing uitgebreid met de Klipsch Groove McLaren Edition draagbare bluetooth-luidspreker, uitgevoerd in de kleuren van het Formule 1 raceteam van McLaren.

Naast het McLaren Racing-logo en de kenmerkende oranje en zwarte kleuren heeft de populaire draagbare luidspreker ook structurele veranderingen ondergaan. Zo is de beschermgrill hier van metaal en de body heeft schokabsorberende rubberen kussentjes.

De overige specificaties wijken niet of nauwelijks af van de reguliere Groove. Een breedbanddriver met een diameter van 7,6 cm (3 inch) zet de lucht in beweging. Om de laagweergave wat te versterken is aan weerszijden een passieve radiator geplaatst. Muzieksignaal komt draadloos binnen via Bluetooth 5.0 of via een kabel die is voorzien van een 3,5 millimeter jackplug. De Groove McLaren Edition is bestand tegen stof en water volgens de IP56-norm. De batterij heeft een capaciteit voor circa acht uur muziekplezier.

Ten slotte wordt de McLaren-editie, in overeenstemming met het racethema, geleverd met een voedingsadapter die de luidspreker twee keer zo snel oplaadt als de standaard Klipsch Groove.

Klipsch Groove McLaren Edition: prijs en leveringsinformatie

De Klipsch Groove McLaren Edition wordt geleverd met een beschermhoes die is voorzien van een riem en ritssluiting. Voor net geen 200 euro gaat de Groove McLaren over de toonbank.

MERK

EDITORS' CHOICE