Kledingmerk Fred Perry lanceert draaitafel (die is gemaakt door Pro-Ject)

Wie een poloshirt, trui of ander kledingstuk van kledingmerk Fred Perry draagt, wil natuurlijk een bijpassende draaitafel in de buurt hebben staan die goed kleurt bij de kleding. Fred Perry drijft dan ook mee op de vinyl-hype en lanceert een draaitafel die verkrijgbaar is in drie hippe kleurstellingen. Kleermakers kunnen niet plotseling draaitafels bouwen dus dat is wijselijk overgelaten aan de ervaren Oostenrijkse draaitafelfabrikant Pro-Ject Audio.

Fred Perry X Pro-Ject Audio Systems Record Deck

Kledingmerk Fred Perry en Pro-Ject Audio Systems (Pro-Ject) kondigen een exclusieve samenwerking aan waarbij de twee merken samenwerken bij de bouw en verkoop van een draaitafel. De nieuwe Fred Perry X Pro-Ject Record Deck is gebaseerd op twee bestaande draaitafels van Pro-Ject, t.w. de Essential III en de Debut Carbon Evo. Het resultaat is een fraai uitgeruste draaitafel, compleet met ingebouwde instelbare phono-voorversterker, vooraf ingestelde aluminium toonarm, vooraf geïnstalleerde Ortofon OM 10-cartridge en snelheidsinstellingen van 33 en 45 rondjes per minuut.

Er wordt overigens geen moeite gedaan om de herkomst van de draaitafel te maskeren. De merknaam en het logo van Pro-Ject staan gewoon op de kap en op de arm van de draaitafel.

Een draaitafel van Fred Perry moet er natuurlijk niet alleen bijzonder uitzien, maar ook bijzonder klinken. Fred Perry (overleden in 1995) was een Britse tennisspeler en zei zelf: “ik werd algemeen beschouwd als de best geklede speler van mijn tijd” en deze op maat gemaakte draaitafel kan vol vertrouwen dezelfde bescheiden bewering doen.

Het nieuwe model is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, gebaseerd op een drietal klassieke Fred Perry-overhemden: 1. Zwart/Champagne, 2. Maroon/Wit/Ice en 3. Wit/Ice/Navy. Ja, er is aandacht besteed aan het uiterlijk. De draaitafelmat is voorzien van beroemde Fred Perry Laurel Wreath.

Fred Perry X Pro-Ject Audio Systems Record Deck: prijs en leveringsinformatie

De draaitafel van Fred Perry en Pro-Ject Audio is te koop op de website van Fred Perry en kost 450 Britse ponden.

MERK

EDITORS' CHOICE