NIEUWSCayin

Cayin Mini-CD Mk2: compacte CD-speler met analoge en digitale uitgangen

Sinan K├Âkbugur | 19 december 2022 | Fotografie Fabrikant | Cayin | Importeur: Sensus Audio

Het Chinese audiobedrijf Cayin bouwt audiocomponten met en zonder buizen voor thuisgebruik, draagbare audioapparaten en in-ear hoofdtelefoons. Het bedrijf heeft nu de Mini-CD Mk2 gelanceerd, een compacte slot-in CD-speler die is voorzien van analoge en digitale uitgangen.

Cayin Mini-CD Mk2

De Cayin Mini CD-MK2 is een compacte en veelzijdige CD-speler met een slot-in loopwerk. Met een breedte van slechts 24 centimeter is de Mini-CD de ideale aanvulling op de i-Series van Cayin.

De Mini CD-MK2 is voorzien van een nauwkeurige laserkop van het Japanse Sanyo en een ESS ES9018K2M DAC-chip. De meegeleverde afstandsbediening is veelzijdig en maakt een eenvoudige bediening van de Mini CD-MK2 mogelijk. De speler biedt een achtvoudige bemonsteringsfrequentie van 44,1 kHz tot 352,8 kHz. De sampling rate conversie kan worden geselecteerd met de afstandsbediening. De afspeelstatus wordt weergegeven op een vacu├╝m fluorescerend display.

Ondanks zijn kleine afmetingen biedt de Mini CD-MK2 naast de analoge cinch-uitgangen twee digitale uitgangen, t.w. 1x cinch en 1x I┬▓S HDMI, voor weergave via externe DA-converters. De I┬▓S HDMI-uitgang is optimaal ontworpen voor de Cayin iDAC-6 MK2 en de Cayin CS-100DAC.

Cayin Mini-CD Mk2: prijs en leveringsinformatie

De adviesprijs van de Mini-CD Mk2 is net geen 400 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE