NIEUWSBlock

Block Passion: zeer uitgebreide alles-in-één tafelradio

Sinan Kökbugur | 19 december 2022 | Fotografie Fabrikant | Block

Het Duitse Block heeft de Passion gelanceerd, een stereo tafelradio met zo ongeveer alles erop en eraan. Na het aansluiten van een stroomkabel heeft de gebruiker een versterker met CD-loopwerk, uitgebreide radiofuncties en streaming-functies en bluetooth-connectiviteit tot zijn beschikking. Aan de bovenkant van de behuizing is ook plaats voor het draadloos opladen van een daarvoor geschikte smartphone.

Block Passion

Soms is de hoeveelheid beschikbare ruimte een beperkende factor als het gaat om de keuze van audioapparatuur. De Passion van het Duitse Block is volgens de fabrikant ruimtebesparend, mooi en krachtig.

De Passion is een slimme stereo tafelradio maar heeft veel meer aan boord dan alleen FM-radio DAB en internetradio. Er is immers ook een CD-loopwerk, ondersteuning van Spotify Connect, Bluetooth-connectiviteit en een USB-aansluiting. Met zijn optische ingang aan de achterkant is de Passion te gebruiken als soundbar voor een televisie. Dan is er ook nog een analoge cinch-lijningang op de achterkant gemonteerd en een 3,5 millimeter jackplug ingang op de voorkant. Verbinden met een netwerk kan alleen via wifi. De Passion heeft geen LAN-aansluiting.

De houten behuizing heeft een oplaadoppervlak waarop een daarvoor geschikte smartphone draadloos kan worden opgeladen. Het kleurendisplay heeft een resolutie van 320 x 240 pixels, is dimbaar en past zich naar wens aan de helderheid van de ruimte aan. Twee naar voren gerichte full-range luidsprekers, een subwoofer en een basreflexbuis aan de achterkant zetten de lucht in beweging. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 40 Hz tot 20 kHz op niveau -3 dB. Liever helemaal privé luisteren? Dat kan met behulp van de hoofdtelefoonaansluiting op de voorkant.

Block Passion: prijs en leveringsinformatie

De koper van de Passion kan kiezen uit vier uitvoeringen. De adviesprijs is net geen 900 euro.


EDITORS' CHOICE