NIEUWS

Teamradio maakt slimme 4G portofonie overal en voor iedereen bereikbaar

Redactie Hifi.nl | 05 december 2022 | Fotografie Fabrikant

Teamradio brengt portofonie naar de 21e eeuw. Bereikbaar door heel Europa, een onbeperkt aantal groepen en beveiligde communicatie. Allemaal voor een vast laag tarief en zonder additionele investeringen.

Portofonie via 4G met Teamradio

Het gebruik van portofoons is onmisbaar voor heel veel bedrijven. Het zorgt voor snelle communicatie in verschillende situaties. Toch heeft deze vorm last van limiteringen zoals een beperkt bereik, beperkt aantal groepen en het aanschaffen of huren van een toestel is ingewikkeld.

Teamradio zorgt ervoor dat al deze beperkingen tot het verleden behoren. Wanneer je Teamradio gebruikt ben je bereikbaar door heel Europa zonder extra kosten. Je kunt onbeperkt groepen aanmaken en de communicatie wordt beveiligd met encryptie.

Teamradio 4G portofonie: onbeperkt bereik

De meer dan 80 partnernetwerken van Teamradio maken het mogelijk dat iedereen in vrijwel heel Europa met elkaar communiceert. Dit staat in schril contrast met conventionele portofonie waarbij je slechts een beperkt bereik hebt van hooguit enkele kilometers.

Doordat Teamradio gebruik maakt van meerdere netwerken per land, kun jij altijd blijven communiceren. Wanneer er een 3G/4G netwerk uitvalt schakelt Teamradio automatisch over naar een 2e of 3e netwerk.

|Teamradio 4G portofonie: meerdere groepen

Ook kun je via het meegeleverde beheerdersportal een onbeperkt aantal groepen aanmaken waarbij je de communicatie optimaal kunt inzetten. Hierbij krijgt iedere discipline een eigen groep en kun je in meerdere groepen tegelijk aanwezig zijn.

Teamradio 4G portofonie: beveiligde communicatie

Hetgeen jij met je collega communiceert moet ook tussen jullie blijven. Wanneer je conventionele portofonie gebruikt, kan de communicatie makkelijk onderschept worden. De communicatie is immers analoog en wie op dezelfde frequentie zit kan eenvoudig meeluisteren, zoals normaal voor analoge radio.

De communicatie van Teamradio is digitaal én versleuteld (encrypted). Dit wil zeggen dat het bericht bij het versturen wordt versleuteld. Alleen de ontvanger heeft de juiste ‘sleutel’ om het bericht te ontvangen.

Teamradio 4G portofonie: One Stop oplossing

Voor ieder bedrijf is gemak, eenvoud en duidelijkheid belangrijk. Daarom levert Teamradio een gebruiksklaar product af. Open de doos, zet het toestel aan en je kunt aan de slag.

Teamradio helpt bedrijven te besparen op communicatiekosten en tijd. Het aantrekkelijke tarief heeft geen bijkomende kosten. Zo gebruik je de robuuste smart porto en kun je altijd terugvallen op de service van Teamradio.

Meer informatie over Teamradio kun je vinden op www.teamradio.online.


EDITORS' CHOICE