NIEUWSLoewe

Loewe Iconic: geavanceerde televisie om op de grond te zetten

Het Duitse merk Loewe Technology heeft de Loewe Iconic gepresenteerd, een opvallende televisie die ook een meer dan gemiddeld geluidssysteem aan boord heeft. De Loewe Iconic is gemaakt om op de vloer te plaatsen en is verkrijgbaar in twee exclusieve kleurvarianten genaamd Graphite Grey en Clay White. Loewe Iconic is ook Made in Germany en de koper kan kiezen uit de formaten 55 en 65 inch.

Loewe Iconic

Al bijna een eeuw staat het van oorsprong Duitse merk Loewe naar eigen zeggen voor inventiviteit en luxe consumentenelektronica. Samen met het unieke Loewe-design vormen de pioniersgeest en de jarenlange ervaring van Loewe-specialisten in de ontwikkeling van innovatieve technologie het DNA van het merk. De symbiose van Loewe's in 2020 nieuw opgerichte audiocategorie in combinatie met de traditionele tv-categorie culmineert in het nieuwe, buitengewone designwerk: Loewe Iconic.

Wat is Loewe Iconic? Loewe Iconic is geen standaard televisie, maar verfijnt het interieur met zijn sculpturale vorm tot een kunstzinnige en galerijachtige leefruimte. De basis is de unieke, hoogwaardige installatieoplossing van Syno-Stone materiaal. Syno-Stone is een stevig mineraal materiaal dat duurzaam is en bovendien uiterst hygi├źnisch dankzij het niet-poreuze oppervlak.

De vloeiende en elegante vormentaal met het 360°-design dat zo kenmerkend is voor Loewe, past ideaal in kunstzinnige en artistiek beïnvloede interieurs en is daarmee perfect voor iedereen die een designklassieker van de toekomst wil beleven. Deze krachtige opstellingsoplossing is gemaakt door de Duitse ontwerpstudio van Loewe in het hoofdkantoor in Kronach.

Loewe Iconic combineert uniek design met geavanceerde tv- en audiotechnologie. Er zijn twee varianten en state-of-the-art OLED-schermen in schermformaten van 55 en 65 inch om uit te kiezen. Bovendien is achter het stoffen paneel op elegante wijze een soundbar geïntegreerd. Hierdoor kan perfect van beeld en geluid worden genoten: met kunstig ontworpen, gekalibreerde kleuren en tonen, muziek en stemmen die zo echt klinken dat het een kunst op zich is.

Loewe Iconic: state-of-the-art tv-technologie en individueel gekalibreerd

De twee stilistisch uitzonderlijke tv-modellen Loewe Iconic 65 en Loewe Iconic 55 leveren een perfect tv-beeld door gebruik van de nieuwste generatie OLED-panelen in combinatie met de kalibratie die voor elk tv-toestel afzonderlijk wordt uitgevoerd. De 4K-OLED-tv's met ultrahoge resolutie worden in de Loewe-hoofdvestiging in Kronach op een hightech-productielijn geproduceerd en zijn al in de fabriek gekalibreerd, zodat een uitstekende beeldkwaliteit vanaf de eerste keer inschakelen gegarandeerd is. Gebaseerd op tientallen jaren geoptimaliseerde algoritmen bereiken de Loewe Iconic modellen een natuurlijk, harmonieus beeld en genieten ze van een plezierige thuisbioscoop op het hoogste niveau. Dankzij HLG, HDR10 en Dolby Vision nemen contrastrijke beelden en een indrukwekkend kleurenspectrum de kijker mee naar oneindige uitgestrektheden.

Loewe Iconic: twee opties om uit te kiezen

Voor de Loewe Iconic zijn twee chassisvarianten beschikbaar: SL5 en SL7. Beide varianten worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Ze worden gekenmerkt door duurzaamheid en repareerbaarheid en staan daarmee voor een hoge duurzaamheid.

De SL5-versie biedt de Loewe dr+ features: favoriete programma's kunnen eenvoudig worden opgenomen zonder externe USB-harde schijf. De Loewe Iconic met SL5-chassis heeft een 1 TB geïntegreerde dr+ harde schijf. Dit biedt een bijna onbeperkte opnametijd van tv-programma's. Dankzij het geïntegreerde tweekanaal systeem en de dubbele tuner voor alle ontvangstmodi kunnen twee tv-programma's tegelijkertijd worden opgenomen of kan het ene programma worden bekeken en het andere worden opgenomen. Programma's kunnen ook worden onderbroken en later met een vertraging worden voortgezet. In het opnamearchief worden de opnames in een overzichtelijk voorbeeldbeeld met programmatitel en -datum weergegeven. Een Amazon Fire TV Stick 4K Max is bij de levering inbegrepen. Het SL5-chassis biedt ook een speciale geluidsfunctie: met Mimi Sound Personalisation kan het geluid worden aangepast aan het individuele gehoor van de kijker.

Met zijn geavanceerde technologie is het SL7-chassis ideaal voor video-on-demand: VoD-gebruikers kunnen dankzij de moderne bediening snel naar de gewenste functies in het menu navigeren. Met de ge├»ntegreerde Loewe harddiskrecorder dr+ en standaard 1 TB hardeschijfruimte is het opnemen van tv-programma's kinderspel. Op het overzichtelijke Loewe-startscherm ziet u in ├ę├ęn oogopslag alle belangrijke inhoud en een vrijwel onbeperkte keuze aan entertainmentmogelijkheden. Tv kijken, video-on-demand bekijken, naar muziek luisteren, op internet surfen of onlinediensten gebruiken zijn slechts enkele van de functies die de Loewe Iconic in deze variant probleemloos combineert en in eersteklas beeldkwaliteit weergeeft.

Loewe Iconic: geluidssysteem

Perfect geïntegreerd in het ontwerp, biedt de soundbar een natuurlijke audio-ervaring met indrukwekkend, kamervullend bioscoopgeluid en uitstekende spraakverstaanbaarheid, zelfs in grotere kamers. Dit wordt verzekerd door 360 Watt totaal muziekvermogen. De soundbar is een 3.1 geluidssysteem dat eenvoudig uitbreidbaar is tot een 5.1 opstelling. Het heeft drie geïntegreerde luidsprekers (links, rechts en midden) en twee subwoofers. Dolby Atmos, DTS:X, Multiroom via Play-Fi, WDAL, AVR-adapters worden ondersteund. Bovendien kunnen twee voor- en twee achterluidsprekers en een subwoofer (bijv. Loewe klang mr1/3/5, Loewe klang sub1) draadloos en zonder vertraging worden gekoppeld. Wanneer de voorluidsprekers zijn gekoppeld, worden de linker- en rechterdrivers van de soundbar automatisch omgezet in middenluidsprekers.

Loewe Iconic: prijzen en leveringsinformatie

De iconische tv-modellen van Loewe zijn vanaf november 2022 verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers.

Loewe Iconic.65: 7.999 euro
Loewe Iconic.55: 6.499 euro

MERK

EDITORS' CHOICE