NIEUWSConcepts

Workshop Streaming en Roon uitgelegd bij Concepts op donderdag 8 december a.s.

Redactie Hifi.nl | 21 november 2022 | Fotografie Fabrikant

De in de Belgische plaats Zottegem gevestigde audiodealer Concepts zal in de avond van donderdag 8 december a.s. een workshop organiseren waarbij streaming en dan met name streaming m.b.v. de software van Roon Labs centraal zal staan. Deelname is gratis maar belangstellenden moeten wel even reserveren.

Workshop streaming bij Concepts: “uw geluidssysteem volledig draadloos!”

Tijdens deze workshop leren de deelnemers meer over streaming en het platform Roon. “We testen samen ook een aantal draadloze luidsprekers uit en dit alles terwijl u kan proeven van verschillende Kroatische wijnen!” aldus de uitnodiging van audiodealer Concepts.

Lees ook onze recensie over de software van Roon Labs.

De workshop vindt plaats op donderdag 8 december 2022 en begint om 19:00 uur.

Wat mogen de bezoekers verwachten? “Stel u de mogelijkheden voor... kunnen verbinden met elke mogelijke streamingdienst, internetradio, uw tv of zelfs uw platenspeler. Nu is het mogelijk om grenzeloos muziek te luisteren in de allerbeste kwaliteit, zonder kabels. Dit is échte draadloze hifi.

Tijdens de workshop laten we u onder andere de topspeakers Dynaudio Focus en KEF LS60 ervaren. Deze zitten vol toekomstbestendige software en draadloze connectiviteit, plus bekroonde akoestische technologie. Het is een verfrissende, nieuwe manier om te luisteren naar alle muziek waar u van houdt,” zo luidt de toelichting van Concepts.

Tijdens de workshop kan de bezoeker ook genieten van verschillende Kroatische wijnen.

Reserveer uw plaats tijdens deze gratis workshop via https://concepts.be/workshop-streaming

Adres en contactgegevens

Concepts
Wolvenstraat 2
9620 Zottegem
Tel.: +32 9 360 55 22
E-mail: info@concepts.be


EDITORS' CHOICE