NIEUWSYG Acoustics

D&D Audio gaat YG Acoustics in Nederland distribueren

De Amerikaanse luidsprekerfabrikant YG Acoustics is in 2002 opgericht in de buurt van Denver, Colorado, en heeft in de twintig jaar sindsdien een serieuze reputatie opgebouwd binnen de high-end audio-industrie. De luidsprekers van YG Acoustics bevinden zich aan de bovenkant van de markt, zowel met hun prijs als met hun prestaties. De Peaks-productlijn die begin dit jaar is geïntroduceerd is de instaplijn en die is relatief betaalbaar. Dat was voor importeur D&D Audio aanleiding om de Peaks-productlijn in Nederland te gaan distribueren. 

YG Acoustics: Amerikaanse luidsprekerfabrikant

YG Acoustics bouwt nu zo’n twintig jaar luidsprekers en maakt zo ongeveer alles in eigen huis. Drivers, kasten en cross-overs komen allemaal van de eigen productievloer. YG Acoustics heeft dan ook wereldwijd veel lovende recensies ontvangen. 

Lees ook de volgende recensies op dit medium over de luidsprekers van YG Acoustics.

De producten van YG Acoustics zijn niet goedkoop. Aan het begin van dit jaar heeft YG Acoustics echter de Peaks Series geïntroduceerd. Deze productlijn bestaat uit zes modellen en biedt een voorheen afwezig instappunt voor het high-end audiomerk. Met de Peaks Serie is er nu een productlijn van meer betaalbare en daarom veel toegankelijkere luidsprekers op de markt gekomen. “En dat terwijl het toegankelijkere prijskaartje geen compromis is voor kwaliteit, daar raakten wij op de diverse shows al meteen van overtuigd,” aldus importeur D&D Audio.

De leden van de Peaks Serie zijn dus beschikbaar via D&D Audio. Om tóch alvast een stapje hoger mee te gaan in de filosofie van YG, heeft D&D Audio ook de Carmel 2 uit de Reference-lijn in huis.

Meer weten? Kijk dan op de website van YG Acoustics of op de website van D&D Audio.

MERK

EDITORS' CHOICE