NIEUWSClic

Hifimeubels van het Deense CLIC: Hear Beauty, See Beauty, Hide Everything Else

Sinan Kökbugur | 15 november 2022 | Fotografie Fabrikant | Clic

CLIC is een Deense fabrikant van AV-meubels en combineert een strak en eigentijds ontwerp met een goed doordachte functionaliteit. Het resultaat zijn meubels vol slimme toepassingen. Denk hierbij aan een dubbele achterwand om de kabels in op te bergen en naar wens kan het meubel uitgevoerd worden met een kabeldoorvoer naar boven. Geen wirwar van kabels en alles netjes uit het zicht. Tijdens de komende iEar show is importeur Latham Audio  aanwezig in Kamer S16 met CLIC om eventuele vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.

CLIC AV-meubels

Dit najaar brengt CLIC een nieuwe variant van zijn AV-meubels met een hoogte van slechts 26 centimeter. Daardoor krijgt het meubel een laag profiel hetgeen zorgt voor een eigentijdse aanblik. Het meubel is verkrijgbaar in diverse kleuren en houtfineer afwerkingen. De nieuwe hoogte is verkrijgbaar met twee verschillen dieptes, t.w. 37,5 en 45 centimeter. Daarnaast zijn er twee keuzes wat betreft de breedte van het meubel. Naar wens kan het meubel aan de muur worden bevestigd of voorzien worden van diverse opties met stands of wielen. Zo kan de gebruiker zelf zijn/haar ideale meubel samenstellen.

Uitsparing voor iconische draaitafels van Technics en Linn

CLIC komt tegemoet aan de wens om draaitafels een prominente plek in de woonkamer te geven. Eerder had CLIC al de mogelijkheid om een speciale uitsparing te maken voor een vinylcollectie. Nu is er ook een speciale uitsparing voor de bekende Technics SL-1200 en aanverwante modellen. Door deze uitsparing verzinkt de draaitafel in het meubel gelijk aan de bovenplaat van het meubel of kun je kiezen voor een hoogte van 12 millimeter t.o.v. de bovenplaat. Door deze slimme oplossing zijn alle hinderlijke kabels direct uit het zicht.

Ook voor de Linn LP12 is er een oplossing waarbij de voeten exact passen in speciale uitsparingen. Daarnaast is er een speciale uitsparing ter hoogte van de arm om de kabels op een mooie manier door te voeren. Deze mogelijkheden zijn per model verschillend en voor het bekijken van alle mogelijkheden kan een belangstellende terecht op de website van CLIC.

Op zoek naar een lijst van dealers van CLIC? Kijk dan op de website van importeur Latham Audio.


EDITORS' CHOICE