Van Medevoort organiseert demoavonden met Line Array luidsprekers

De Nederlandse audiofabrikant Van Medevoort heeft aangekondigd om binnenkort demoavonden te zullen organiseren waarbij de Line Array luidsprekersystemen van het bedrijf centraal zullen staan. Eindversterking zal uitgevoerd worden door een viertal mono eindversterkers van het type vM PA471 in een bi-amping configuratie.

“De komende weken gaan wij demoavonden organiseren voor de liefhebbers van Line Array weergevers. Dit naar aanleiding van een review over Line Array luidsprekersystemen in combinatie met vier van onze vM PA471 mono eindversterkers in bi-amp toepassing. Aangezien wij een drietal line source luidsprekers in ons programma hebben, met name de vM REQ, de vM RDQ en de vM ED7.2, gaan wij deze demo avonden in kleine bezetting organiseren voor liefhebbers van dit type weergevers.

De apparatuur is, zoals bij ons gebruikelijk, een complete vM audio set met elektronica, luidsprekers en kabels. Het zwaartepunt ligt tijdens deze demo’s wel bij de elektrostatische Line Source luidsprekers, de vM REQ (en/of vM ED7.2),” aldus de persverklaring van de Nederlandse audiofabrikant Van Medevoort.

Lees ook onze recensie over de Van Medevoort ED 7.2.

Wie belangstelling heeft voor het bijwonen van een demoavond wordt verzocht het contactformulier op de website van Van Medevoort in te vullen. Of stuur een email naar service@vanmedevoortaudio.nl  om een reservering te plaatsen. Later volgt een e-mail ter bevestiging van de definitieve reserveringdatum, samen met de route naar de showroom en het tijdschema.

“Hierbij melden wij alvast een noodzakelijke prijsverhoging van onze producten vanwege toegenomen kosten op alle vlakken. Afhankelijk van welk product kan dit variëren van 5% tot 15%. Alhoewel onze huidige prijzen al heel wat jaren stabiel en vast waren, kunnen wij er nu echter niet meer onderuit om onze welbekende kwaliteit blijvend te kunnen handhaven. Deze prijsverhoging gaat pas per 1 januari 2023 effectief worden. De nieuwe prijslijsten kunt u aanvragen met het contactformulier op de website,” zo verklaart Van Medevoort.


MERK

EDITORS' CHOICE