NIEUWSPoels Audio

Luistershow bij Poels Audio met TAD en Vitus Audio op zat. 10 dec. a.s.

Redactie Hifi.nl | 04 november 2022 | Fotografie Fabrikant

Sinds kort heeft audiodealer Poels Audio in Ospel de producten van Japanse TAD Laboratories in zijn assortiment opgenomen. Poels Audio is enthousiast over TAD, zodanig enthousiast dat het bedrijf op zaterdag 10 december a.s. een bijzondere luistershow organiseert waarbij luidsprekers van TAD zullen worden voorzien van muzieksignaal door versterkers van het Deense Vitus Audio.

Luistershow bij Poels Audio

“Tijdens de High End audiobeurs in München was er een kamer die gelijk onze aandacht vast wist te houden. De kamer was van het Japanse TAD Laboratories. De opgestelde luidsprekers waren de Evolution 2. Het gemak en de natuurlijkheid waarmee deze luidsprekers speelde maakte het moeilijk om de kamer te verlaten. De “live ervaring” die ze daarmee creëerden maakte het onmogelijk om er niet steeds opnieuw terug te keren. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat Poels Audio dealer is geworden van het prachtige High-End merk TAD Laboratories. Bij TAD Laboratories maken ze producten die het echte geluid reproduceren. Zonder enige kunstmatige kleuring toe te voegen en zonder originele muzikale nuances weg te laten. Niet alleen vandaag maar al meer dan 70 jaar,” aldus de toelichting van Poels Audio op het verse dealerschap t.a.v. de producten van TAD.

Poels Audio zal op zaterdag 10 december a.s. een luistershow organiseren. Er wordt die dag gedemonstreerd met luidsprekers uit de Evolution reeks van TAD en versterkers uit de Signature reeks van Vitus Audio. De streaming komt van Innuos en de bekabeling is van Purist Audio Design.

Onder het motto “Man vs Machine” staan er tussen 14:00 uur en 19:00 uur een aantal luistersessies gepland waarbij zal worden geluisterd hoe het geluid van deze set zich verhoudt met live gespeelde muziek. Hieraan verlenen top-muzikanten Stan Smeets en Guy Smeets (Voormalig winnaar “best Dutch blues musician award”.) hun medewerking.

Het belooft een mooie dag te worden en belangstellenden zijn van harte welkom om dit mee te maken. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is reserveren wel gewenst. Dit kan via info@poelsaudio.nl.

Adres en contactgegevens Poels Audio

Poels Audio
Hennesweg 20
6035 AD Ospel
Tel.: +31 (0)6 - 4562 6147
E-mail: info@poelsaudio.nl
Website: https://www.poelsaudio.nl


EDITORS' CHOICE