NIEUWSSVS

SVS Prime Wireless Pro SoundBase: geïntegreerde versterker met streaming-functies

Het Amerikaanse SVS heeft de Prime Wireless Pro SoundBase aangekondigd en het apparaat wordt aangeprezen als de heruitvinding van de geïntegreerde stereoversterker voor het streaming tijdperk. De gebruiker hoef alleen een set passieve luidsprekers aan te sluiten en het muziekfeest kan beginnen.

SVS Prime Wireless Pro SoundBase

Het in de VS gevestigde SVS heeft de SVS Prime Wireless Pro SoundBase aangekondigd. Het is de tweede generatie draadloze slimme geïntegreerde versterkers van het bedrijf die referentiegeluidskwaliteit naar de draadloze audioruimte brengt door audioweergave met hoge resolutie te combineren met intuïtieve, veelzijdige bediening en alle belangrijke connectiviteitsopties, aldus de toelichting van de fabrikant.

De SVS Prime Wireless Pro SoundBase heeft een dynamische punch met zijn 300 Watt klasse D-versterker die krachtig genoeg is om alles aan te sturen, van grote, full-range vloerstaanders tot meer discrete wand- en satellietluidsprekers met een ongerepte, moeiteloze weergave. Een geavanceerde 24-bit/192 kHz DA-converter zorgt voor een uiterst nauwkeurige en bit-perfecte signaalweergave, terwijl high-res streaming draadloos mogelijk is.

Draadloze streamingopties voor de SVS Prime Wireless Pro SoundBase zijn allesomvattend en omvatten WiFi, Bluetooth, Apple Airplay 2, Chromecast en Spotify Connect. Via de DTS Play-Fi app ondersteunt het systeem ook de hoogst mogelijke resolutie streaming van alle grote diensten, waaronder Amazon Music, Qobuz, iHeart, Pandora, YouTube, Sirius XM, Tidal, Pandora, Audible en anderen.

Connectiviteitsopties in overvloed met ingangen voor HDMI, optisch, analoge lijningangen en een subwooferuitgang. Dankzij de lijnniveau-uitgang kan de Pro SoundBase ook dienen als broncomponent in een thuisbioscoop of tweekanaals audiosysteem.

Bediening is mogelijk via smartphone, tablet of pc via de DTS Play-Fi app, het intuïtieve display op het voorpaneel of een IR-afstandsbediening. Als handsfree de voorkeur zou hebben, reageert het de versterker op Alexa en Hey Google stemcommando's via ondersteunde apparaten. De DTS Play-Fi app geeft gebruikers ook toegang tot streamingdiensten, radiogidsen of een thuismediaserver vanaf elke smartphone of tablet en verspreidt deze door het hele huis naar maar liefst 32 verschillende producten in 16 zones.

De vormgeving van de SVS Prime Wireless Pro SoundBase is compact genoeg om gemakkelijk te passen in elke tweekanaals stereo-installatie, desktop of thuisbioscoop, en is ingetogen met een moderne digitale gloed van het OLED-display op het voorpaneel. Het elegante display kan de bron, de naam van de artiest, de titel van het nummer en de volume-instellingen weergeven en biedt een rijke en intuïtieve gebruikerservaring. Op het voorpaneel bevinden zich ook zes verlichte preselectieknoppen die directe toegang bieden tot bronnen, favoriete afspeellijsten, streamingdiensten en meer.

Met de knoppen op het frontpaneel kunnen gebruikers schakelen tussen bronnen en de helderheid van het scherm aanpassen, alsmede het afspelen pauzeren en het volume instellen. De IR-afstandsbediening bedient alle meest kritische functies en biedt directe invoerknoppen voor HDMI, Bluetooth, Optical en Line In om gemakkelijk tussen bronnen te kunnen schakelen.

SVS Prime Wireless Pro SoundBase: prijs en leveringsinformatie

De prijs van de Prime Wireless Pro SoundBase is net geen 800 euro en hij is te bestellen via de website van de Nederlandse distributeur JVB digital (AVstyle.nl).

MERK

EDITORS' CHOICE