NIEUWSBluesound

Bluesound lanceert Pulse M

Audiomerk Bluesound heeft de Pulse M gelanceerd, een luidspreker die lid is van het BluOS-platform. De nieuwe Pulse M ondersteunt dus allerlei streamingdiensten en heeft ook multiroom functionaliteit aan boord. Het Omni-Hybrid ontwerp zou voor een ruimtelijke weergave moeten zorgen. De koper kan kiezen uit een witte en zwarte uitvoering.

Bluesound Pulse M: Omni-Hybrid multiroom BluOS luidspreker

De Pulse M is een uitbreiding van Bluesound's lijn van draadloze, multi-room streaming luidsprekers en is de eerste met een Omni-Hybrid ontwerp. Dit ontwerp bestaat uit een schuine, omhoog gerichte woofer met een diameter van 133 millimeter en twee 19 millimeter tweeters die 45 graden ten opzichte van elkaar zijn verschoven. Een speciaal ontworpen akoestische reflector boven de woofer verspreidt ongewenste geluidsartefacten terwijl de hogere frequenties van de driver naar buiten en weg van de luidspreker worden geleid, waardoor een 360 graden geluidsbeeld ontstaat. Deze opstelling van de drivers wordt ondersteund door een bijpassende voeding en een slimme DSP-versterker die 80 Watt systeemvermogen produceert om realtime monitoring en controle over het hele frequentiebereik te bereiken.

De Pulse M configureert zijn unieke Omni-Hybrid driverarchitectuur in een elliptische kast die 204 millimeter hoog, 149 millimeter diep en 171 millimeter breed is. De luidspreker kan volgens de ontwerpers mede om die reden makkelijk geplaatst worden en eventueel ook worden opgehangen met de optioneel verkrijgbare muurbeugel. De Pulse M wordt geleverd in een satijnzwarte of witte afwerking en het rooster is voorzien van akoestisch transparante stoffen,

De Pulse M is onderdeel van het BlueOS-platform en heeft dus een een scala aan manieren om verbinding te maken met muziek, inclusief ingebouwde toegang tot meer dan twintig geïntegreerde muziekservices en duizenden internetradiostations rechtstreeks vanuit de BluOS Controller-app. Afspelen met snelle toegang, inclusief volumeregeling en vijf programmeerbare presets, is beschikbaar aan de bovenkant van de speler met een nabijheidsgevoelig aanraakscherm, of via spraakbesturingsassistenten zoals Apple Siri, Amazon Alexa of Google Assistant. Als alternatief kan muziek worden afgespeeld via Wi-Fi, Ethernet, AirPlay 2, tweeweg aptX HD Bluetooth, USB-A, 3,5 millimeter dubbele analoge/digitale ingang of de 3,5 millimeter hoofdtelefoonaansluiting. De Pulse M past in smart homes, met drivers voor populaire home control-systemen.

De Pulse M kan ook worden gekoppeld om een echte tweekanaals luisterervaring te creëren met een ultrabreed geluidsbeeld, zelfs bij luisterhoeken buiten de as Tv-kijkers, filmliefhebbers en gamers kunnen twee exemplaren van de Pulse M gebruiken als surround-luidsprekers om een Bluesound-thuisbioscoopgroep creëren.

Bluesound Pulse M: prijs en leveringsinformatie

De Bluesound Pulse M is leverbaar in een witte en zwarte uitvoering en gaat voor 549 euro over de toonbank.

MERK

EDITORS' CHOICE