Discussiesessies over HiFi met Van Den Hul op zat. 19 nov. a.s. bij Poulissen Audio Video Center

Op zaterdag 19 november a.s. zal Aalt Jouk van den Hul, oprichter en naamgever van kabelmaker Van den Hul, bij audiodealer Poulissen in Roermond zijn voor het voeren van discussiesessies over hifi. Hou je van hifi, wil je meer te weten komen, discussiëren of wil je liever gewoon komen luisteren naar wat de heer Van den Hul te vertellen heeft? Kom dan naar een van de bijeenkomsten op zaterdag 19 november a.s bij Poulissen in Roermond.

Van den Hul bij Poulissen op zaterdag 19 november 2022

De heer Aalt Jouk Van den Hul is de oprichter van het Nederlandse audiomerk Van den Hul, een bedrijf dat wereldwijd naam en faam heeft gemaakt. Liefhebbers kennen zonder twijfel de analoge elektronica en kwalitatief hoogwaardige accessoires van Van den Hul. Zijn bekendste producten zijn audio- en videokabels en elementen voor platenspelers. Zo bouwde hij zelfs een element en een phono-voorversterker volledig volgens zijn eigen specificaties. De kabels van het merk worden door veel bekende audiofabrikanten, zoals Bowers & Wilkins in haar bekende 800-Series, gebruikt als interne bedrading van apparatuur en luidsprekers.

Na de succesvolle bijeenkomsten van vorig jaar heeft de in Roermond gevestigde audiodealer  Poulissen Van den Hul opnieuw bereid gevonden voor een exclusieve bijeenkomst op zaterdag 19 november 2022. De nadruk zal dit jaar liggen op het interactief met elkaar over HiFi van gedachten wisselen, onder leiding van Aalt Jouk van den Hul. Hou je van HiFi, wil je meer te weten komen, discussiëren of wil je liever gewoon komen luisteren wat de heer Van den Hul te vertellen heeft? Kom dan naar een van de onderstaande bijeenkomsten.

Welke onderwerpen zullen tijdens de sessie centraal staan?

De heer Van den Hul wisselt graag actief van gedachte met bezoekers over uiteenlopende HiFi onderwerpen en gaat daar tijdens de bijeenkomsten graag dieper op in. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: hoe stel je de ultieme HiFi-installatie samen, wat is daarbij van belang en wat beïnvloedt een goede luisterervaring?

Van den Hul bij Poulissen: zelf een gespreksonderwerp aandragen?

Het is vanzelfsprekend mogelijk om vooraf of tijdens de sessie zelf nog een gespreksonderwerp aan te dragen. Geef je onderwerp desgewenst vooraf door via info@poulissen.nl of leg de heer Van den Hul de vraag tijdens de sessie voor.

Van den Hul bij Poulissen: wanneer en hoe?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Is je belangstelling gewekt? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar info@poulissen.nl. Vermeld in deze e-mail je naam, het aantal personen en welk tijdstip je voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Zaterdag 19 november | 10.00 - 11.30 uur | ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie/vlaai
  • Zaterdag 19 november | 13.00 - 14.30 uur | ontvangst vanaf 12.30 uur met koffie/vlaai
  • Zaterdag 19 november | 15.00 - 16.30 uur | ontvangst vanaf 14.30 uur met koffie/vlaai

Poulissen neemt vervolgens contact met je op voor het reserveren van een plek.

Adres en contactgegevens Poulissen Audio Video Center B.V.

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX ROERMOND
Tel: 0475 – 335 716
 


EDITORS' CHOICE