NIEUWSLinn

De Selekt DSM Edition Hub van Linn is de nieuwste streamer van het Schotse bedrijf

Sinan Kökbugur | 11 oktober 2022 | Fotografie Fabrikant | Linn

Het in Schotland gevestigde Linn heeft de Selekt DSM Edition Hub uitgebracht. De Edition Hub is voorzien van Linn’s DAC-platform Organik en is verder flexibel configureerbaar.

Linn Selekt DSM Edition Hub

De Linn Selekt DSM Edition Hub heeft volgens de Schotse fabrikant Linn een behuizing van superieure kwaliteit met een volledig bewerkte constructie voor verbeterde stijfheid, interieurisolatie en verhoogde esthetische aantrekkingskracht met slanke zichtlijnen, verborgen verbindingen en ingetogen luxe op de voorgrond. Het Edition Hub-chassis bestaat in de basis uit vier stevig aan elkaar geschroefde platen. De zijstukken zijn feilloos uitgelijnd met de basis met behulp van vier lange bouten die vervolgens worden aangedraaid voor een uitzonderlijk stijve bevestiging, met een aangename, nauwkeurige pasvorm en afwerking.

De primaire ventilatieopening van de Edition Hub in de aluminium topplaat biedt zowel het vereiste warmtebeheer als de hoge aantrekkingskracht van het ontwerp. De ventilatieopening zelf doet volgens de ontwerpers denken aan een golf. Vanuit verschillende hoeken bekeken, verandert dit golfmotief en rimpelt het met talloze reflecties geprojecteerd vanuit de verschillende afwerkingen en oppervlakken.

Linn Selekt DSM Edition Hub: bediening en aansluitingen

De Edition Hub is voorzien van een opvallende en sterk verbeterde bedieningsknop. Het nauwkeurig gedraaide roestvrijstalen lager zorgt voor zijdeachtige tactiele rotatie bij het aanpassen van het volume en de foto-geëtste stalen halo rond de rand laat koel, scherp licht toe uit de honderd individuele LED's eronder. De volledig glazen fascia van Edition Hub is samengesteld uit gespiegeld spionageglas met het grootformaat display erachter verborgen met scherpe, duidelijke informatie wanneer dat nodig is, en vervaagt tot totale onzichtbaarheid wanneer dat niet het geval is.

Een breed scala aan aansluitingen op het achterpaneel van Edition Hub zorgt ervoor dat het audio van elke denkbare bron kan ontvangen, verwerken en vakkundig kan leveren met een krachtige geïntegreerde DA-converter. De gebruiker kan analoge en digitale bronen op de Edition Hub aansluiten, inclusief een draaitafel.

Verder is de Edition Hub standaard voorzien van Linn's geheel nieuwe, volgens de fabrikant uitzonderlijk efficiënte, zeer responsieve en nauwkeurig gereguleerde voedingsontwerp genaamd Utopik.

Linn Selekt DSM Edition Hub: prijs en leveringsinformatie

We weten nog niet wanneer de levering in de Benelux gaat beginnen en ook zijn wij nog in afwachting van prijsinformatie.

 

MERK

EDITORS' CHOICE