The Chord Company Benelux Roadshow op 11, 12 en 13 oktober a.s.

In april van dit jaar heeft importeur Latham Audio een roadshow georganiseerd houdende de demonstratie van producten van de The Chord Company bij verschillende audiodealers. “In navolging van de roadshow in april van dit jaar, pakken we in oktober de draad weer op. De afgelopen twee jaar heeft de grootste Britse fabrikant van hifi bekabeling niet stilgezeten. De afdeling R&D heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd die een verbetering brengen in elk geluidssysteem,” aldus importeur Latham Audio.

Latham Audio zegt te begrijpen dat niet iedereen is overtuigd van de meerwaarde van betere bekabeling en accessoires. “Daarom vinden wij het belangrijk om onze producten te demonstreren zodat je zelf kan ervaren welke verbeteringen er mogelijk zijn in een audiosysteem bij je thuis.”

Deze thema’s en producten kun je verwachten tijdens de roadshow:

The Chord Company: analoge bekabeling

We demonstreren het belang van goede interconnects en luidsprekerbekabeling in een audiosysteem. The Chord heeft diverse productlijnen met daarin interconnects en luidsprekerbekabeling die samen een ideale synergie vormen.

The Chord Company: stroomvoorziening

We demonstreren het belang van een goed stroomblok met de nieuwe PowerHAUS S6. Topmodel is de M6 met ingebouwde PowerAray technologie. Natuurlijk nemen we ook onze nieuwe stroomkabels mee als aanvulling op PowerHAUS.

The Chord Company roadshow: aanvang demonstratie

De avonden starten om 19.00 uur en duren ongeveer twee uur. Uiteraard draaien we veel muziek op deze avond. De toegang is gratis, maar aanmelding bij de desbetreffende winkelier wordt op prijs gesteld i.v.m. de beschikbare plekken.

The Chord Company roadshow: locaties

Dinsdag 11 oktober
Alpha HIGHEND Sound&Vision
Bredabaan 1031 in Brasschaat (België)
Tel.: +32 (0)3 653 51 01

Woensdag 12 oktober
Audio Artistiek
Oude Asserstraat 26
9481 BL Vries
Tel.: +31 (0)592 580 672

Donderdag 13 oktober
Botman Sound&Vision
Gedempte Turfhaven 13
1621 HC Hoorn
Tel.: +31 (0)229 - 213 505


EDITORS' CHOICE