Naim Uniti-lijn en Mu-so in het zonnetje bij Aelive in Soesterberg op zat. 8 okt. 2022

Audiodealer Aelivé zal op zaterdag 8 oktober a.s. de sonische perfectie en het audio nirvana van de Naim Uniti-lijn en de Mu-so demonstreren. Als absoluut pronkstuk presenteert Aelivé de pioniers onder de Naim eindversterkers in combinatie met de exotisch vormgegeven KEF Blade 2.

“Maak kennis met eindversterkers die qua geluid de illusie wekken dat er muzikanten in de kamer aanwezig zijn, terwijl ze uw favoriete muziek afspelen. Ervaar hoe iconische soundtracks kristalhelder worden afgespeeld. We beloven dat u veel meer muziek zult luisteren,” aldus Aelivé Hifi & Smarthomes.

Het is niet allen Naim Audio dat bij Aelivé in het zonnetje zal staan De Naim eindversterkers zullen spelen in combinatie met de exotisch vormgegeven Blade 2 van het Britse KEF.

“Tel hier de Zwitserse precisie van het high-end speaker merk 'Piega Switzerland' bij op en de dag is gevuld met het allerbeste wat u op Hifi gebied te horen kunt krijgen,” voegt Aelivé er aan toe.

Aelivé zal ook de Naim Mu-so demonstreren. “Het geluid gaat op magische wijze van kamer tot kamer vanaf één locatie. Een paar goed geplaatste Mu-So's kunnen een heel huis vullen met muziek, om nog maar te zwijgen van een patio of zwembad.”

Lees ook onze recensie over de Naim Mu-so 2.

Demo Naim bij Aelivé: waar en wanneer?

Zaterdag 8 oktober 2022, van 10:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Amersfoortsestraat 76, Soesterberg

Meer weten? Kijk dan op de website van Aelivé Hif &. Smarthomes


EDITORS' CHOICE