NIEUWSRega

Joenit komt met jubileumset van Totem en Rega, te zien op DAE

Redactie Hifi.nl | 23 september 2022 | Fotografie Fabrikant | Rega

Importeur Joenit is 30 jaar importeur voor zowel de Canadese luidsprekerfabrikant Totem Acoustic als voor de Britse fabrikant Rega Research. Om dit heugelijke jubileum te vieren heeft Joenit een systeem samengesteld bestaande uit componenten van beide fabrikanten dat de synergie weergeeft tussen de twee merken. Het systeem zal worden gedemonstreerd op het aanstaande Dutch Audio Event. En wie jarig is trakteert dus het systeem kan met een fikse korting worden aangeschaft.

Joenit Anniversary System met Totem en Rega

Het jubileumsysteem dat Joenit voor zijn dertigjarig importeurschap van Totem en Rega heeft samengesteld bestaat uit een paar monitorluidsprekers van Totem Acoustic, model Sky, een geïntegreerde versterker van Rega, type Elex-R, en een Planar 3, een draaitafel ook afkomstig van Rega.

“Vinyl staat centraal in ons leven, we zijn er mee opgegroeid, voor ons dan ook een natuurlijke keuze als het gaat over de ultieme muziekbelevenis. De Rega Planar 3 kan gezien worden als de stamboom van het Britse hifimerk, dit in combinatie met het Rega Exact MM element bezorgt één en al muzikaliteit.

Als motor van het systeem gebruiken we de Rega Elex-r geïntegreerde versterker, deze komt standaard met een verbluffende phono MM voorversterker ingang.

Deze versterker heeft voldoende ingangen om extra bronnen op aan te sluiten, zoals een externe streamer, externe DAC-converter of CD-speler om er maar een paar te noemen.

Voor de luidsprekers valt onze keuze op de Totem Acoustic Sky. Deze tweeweg monitors hebben een zeer minimalistisch ontwerp en zijn in staat om deze set tot een zeer dynamische en verfijnd geheel weer te geven,” aldus de verklaring van Joenit.

Ten slotte, Joenit biedt het systeem aan met een flinke korting. Wie belangstelling heeft kan het systeem zien en horen op het Dutch Audio Event dat in het weekend van 8 en 9 oktober a.s. zal plaatsvinden. Het jubileumsysteem zal verkocht worden door een groot aantal winkels in de Benelux en wie niet in de gelegenheid is om naar het Dutch Audio Event te komen kan het systeem naderhand dus ook bekijken en horen.

Joenit Anniversary System met Totem en Rega: deelnemende dealers 

Ben Harmsen  - Zutphen
Overgaauw – Leiden
Hifihuis – Zuidlaren
Iman Dane – Roosendaal
Audiohuis – Delft
Audio Expert – Den Bosch
Bender – Arnhem
Rik Stoet – Den Haag
Multifoon - Rotterdam
 
Alpha – Brussel (BE)
Wide Sreen Audio – Gent (BE)
Eglantier – Mechelen (BE)
Alpha – Brasschaat (BE)
Noir & Blanc (BE)
Audio Concept (Lux)
 

MERK

EDITORS' CHOICE