NIEUWSSonos

Sonos lanceert Sub Mini ter aanvulling van luidsprekers van Sonos

Sinan Kökbugur | 15 september 2022 | Fotografie Fabrikant | Sonos

Het Amerikaanse Sonos heeft de Sub Mini gelanceerd, een subwoofer die draadloos gekoppeld kan worden met de thuisluidsprekers van het bedrijf. De Sub Mini is een kleinere versie van de bestaande Sub en is net als alle andere luidsprekers van Sonos verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering. De levering in de Benelux gaat op 6 oktober a.s. beginnen.

Sonos Sub Mini

Er waren al de nodige geruchten en gelekte productafbeeldingen maar nu is de Sonos Sub Mini officieel gepresenteerd. De kleine subwoofer is bedoeld om te gebruiken in combinatie met bestaande luidsprekers van Sonos en kan niet worden gebruikt met luidsprekers van andere fabrikanten. Het is de tweede subwoofer van de Amerikaanse fabrikant. En zoals de naam al doet vermoeden, de Sub Mini is wat kleiner dan de eerdere Sonos Sub.

De Sub Mini, die is voorzien van twee drivers, kan gekoppeld worden aan de meeste bestaande luidsprekers en soundbars van Sonos. Alleen draagbare luidsprekers zoals de Move en de Roam kunnen niet worden gekoppeld met de Sub Mini. De volledige lijst van koppelbare luidsprekers is te vinden op de website van Sonos.

De Sub Mini heeft alleen een stroomkabel nodig. Het koppelen van de subwoofer aan andere luidsprekers gaat met de app van Sonos via WiFi. De gekoppelde luidsprekers passen zich automatisch aan door koppeling van de Sub Mini en zullen zich na koppeling meer richten op de weergave van middentonen en hoge tonen. De Sub Mini neemt de laagweergave grotendeels over van de andere luidsprekers.

Sonos Sub Mini: prijs en leveringsinformatie

De Sonos Sub Mini kost net geen 500 euro en is verkrijgbaar in een matwitte en matzwarte uitvoering. De levering in de Benelux zal op 6 oktober a.s. beginnen.


EDITORS' CHOICE