NIEUWSPolk Audio

Polk Audio lanceert soundbars MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR

De Amerikaanse luidsprekerfabrikant Polk Audio heeft een tweetal nieuwe soundbars gelanceerd genaamd MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR. Dankzij de elf drivers met speciale middenkanalen, naar boven gerichte drivers en de door Polk gepatenteerde Stereo Dimensional Array (SDA)-technologie ondersteunen de nieuwe soundbars multidimensionaal Dolby Atmos- en DTS:X-geluid.

Polk Audio MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR

Beide nieuwe modellen soundbars van Polk Audio zijn voorzien van een draadloze subwoofer voor een indrukwekkende basrespons. Muziekstreaming, speciale geluidsmodi en eARC TV-connectiviteit zijn natuurlijk ook aanwezig op beide modellen. Beide soundbars zijn overigens precies gelijk. Het SR-model heeft als extra twee luidsprekers voor weergave van de achterkanalen.

“De MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR zijn gebaseerd op vijftig jaar ervaring van Polk op het gebied van luidsprekerontwerp en zijn Polks beste soundbars tot nu toe,” aldus Frank Sterns, Directeur van Polk Audio. “Dankzij de door Polk gepatenteerde Stereo Dimensional Array (SDA)- en Voice Adjust-technologieën, vullen de MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR iedere ruimte met uitzonderlijk geluid, zonder een overdaad aan speakers. Tel daar de ingebouwde, draadloze muziekstreaming bij op en je hebt de ultieme alles-in-één entertainmenthub.”

Polk Audio MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR: Dolby Atmos en DTS:X

De MagniFi Max AX soundbars zijn voorzien van naar boven gerichte drivers die het hoogte-element van Dolby Atmos en DTS:X objectgebaseerde geluidsformaten volledig tot hun recht zouden moeten laten komen. De vierde generatie van de door Polk gepatenteerde SDA-technologie creëert een grote soundstage dat de gehele ruimte vult. De MagniFi Max AX geeft geluidsbronnen haarscherp weer en steekt hiermee met kop en schouders boven vergelijkbare soundbars uit.

Polk Audio MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR: inclusief krachtige 10-inch subwoofer

De MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR zijn beide uitgerust met een naar beneden gerichte 10-inch subwoofer. Dankzij de draadloze verbinding kun je hem overal neerzetten, zonder kabels.

Polk Audio MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR: surround speakers

Breid de surroundmogelijkheden van de MagniFi Max AX uit met de los verkrijgbare Polk SR2 Wireless Rear Surround Speakers (net geen 200 euro). De MagniFi Max AX SR soundbar is techniek identiek aan de Max AX en heeft de SR2 Wireless Rear Surround Speakers inbegrepen.

Polk Audio MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR: geluidsmodi

De soundbars hebben speciale film-, tv- en muziekmodi die je met één druk op de knop kunt kiezen. Stem de basrespons, de helderheid en het klankveld van de MagniFi Max AX af op de omstandigheden. In de Night-modus wordt spraak gedempt en het basgeluid zachter gezet, zodat je ook 's avonds kunt luisteren. Met VoiceAdjust zet je het volume van stemmen harder ten opzichte van andere geluidselementen, hetgeen zorgt voor een betere verstaanbaarheid. Met BassAdjust worden de lage tonen van de soundbar en de subwoofer gebalanceerd voor een aangenaam basgeluid.

Polk Audio MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR: draadloze muziekstreaminghub

De MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR bieden ondersteuning voor wifi-streaming via Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect en alle muziekdiensten die compatibel zijn met Alexa (overigens geen ondersteuning voor de Nederlandse taal), evenals Bluetooth. Combineer de MagniFi AX-soundbars (inclusief de MagniFi Mini AX) om een multiroom-muzieksysteem te creëren.

Polk Audio MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR: eenvoudige installatie en universele compatibiliteit

De installatie is eenvoudig met 3 ingangen/1-uitgang voor high-speed 4K HDMI-aansluitingen met hoge bandbreedte en ingangsschakeling. Sluit de soundbars aan op gameconsoles, Blu-ray-spelers, streamingapparaten en meer. Je kunt hem aansluiten op de tv via HDMI eARC of ARC met de meegeleverde HDMI-kabel; via de optische ingang kun je oudere apparaten aansluiten.

De MagniFi werkt direct met de meeste tv-afstandsbedieningen (en er wordt een afstandsbediening meegeleverd). Het intuïtieve OLED-display op het voorpaneel geeft aanpassingen weer en dimt automatisch. De MagniFi Max AX is klaar voor Roku TV voor een nog snellere configuratie en bediening.

De soundbars kunnen voor de televisie worden gelegd of aan de muur worden bevestigd.

Polk Audio MagniFi Max AX en MagniFi Max AX SR: prijzen en leveringsinformatie

De MagniFi Max AX kost net geen 800 euro en MagniFi Max AX SR gaat voor net geen 900 euro over de toonbank. De levering gaat in de loop van oktober beginnen.


MERK

EDITORS' CHOICE