NIEUWSTeufel

Teufel verzorgt de muziek in het House of Hiv in Amsterdam

Redactie Hifi.nl | 11 september 2022 | Teufel

In de afgelopen weken waren geïnteresseerde bezoekers op diverse locaties in Amsterdam van harte welkom in het House of Hiv, een expositie over 40 jaar hiv en aids in Nederland en de vele community-initiatieven die dat in vier decennia opgeleverd heeft. Toen de organisatie bij HIFI.NL aanklopte met de vraag om een aantal van die locaties van muziek te voorzien, klopten wij op onze beurt aan bij Teufel. De Duitsers waren vlot in hun reactie, en prompt werd een aantal bluetoothspeakers opgestuurd om voor de duur van de expo over te beschikken. Volledig vrijblijvend, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we namens beide organisaties niet even een bedankje kunnen posten. Bij dezen!

House of Hiv

House of Hiv is een huis in aanbouw en een begin in het archiveren en documenteren van de geschiedenis van de Nederlandse hiv-gemeenschap. Van 19 augustus t/m 9 september 2022 opent House of Hiv de deuren, een tentoonstelling over 40 jaar community-initiatieven in Nederland. Verdeeld over een aantal locaties in Amsterdam zijn er kamers gevuld met persoonlijke verhalen uit de verschillende door hiv getroffen community’s.

Kijk voor meer informatie op houseofhiv.nl.

Ook te bewonderen (& beluisteren) de voorbije weken: de Teufel Rockster Cross, Boomster Go, Motiv Go én Rockster Go. Kijk voor meer info over deze modellen op teufelaudio.nl, of lees onze review van de Motiv Go.

MERK

EDITORS' CHOICE