NIEUWSPanasonic

Panasonic zal nieuwe televisies op IFA 2022 tonen

Televisiebouwer Panasonic zal op de komende IFA 2022 zijn nieuwste consumentenproducten aan het publiek presenteren, waaronder een nieuwe lijn van televisies van geavanceerde OLED- en Core-LED series met schermgroottes variërend van 77 tot 42 inch. Het nieuwe Panasonic OLED-assortiment bestaat uit de series LZW2004, LZW1004 en LZW984. De series LXW944 en LXW834 vormen het Core-LED assortiment.

Panasonic LZ2000: 4K OLED-televisies

Het absolute hoogtepunt van de nieuwe televisies is de LZW2004. Het Master OLED Pro-scherm van deze premium televisies bepaalt volgens de fabrikant de norm in de markt als het gaat om helderheid en getrouwe kleurweergave. Het werd speciaal geselecteerd en geoptimaliseerd door de R&D-teams, hetgeen leidde tot een nog betere controle over de individuele beeldparameters.

De nieuwe OLED-modellen zijn afgesteld door de befaamde filmcolorist uit Hollywood, Stefan Sonnenfeld. Daarnaast bieden de modellen voor 2022 nieuwe functies voor gamers. Voorbeelden hiervan zijn het Game Control Board, de aanzienlijk lagere latency voor 60Hz-games en HDMI 2.1 met uitgebreide gamingopties voor het hele OLED-assortiment van 2022.

Panasonic LZ2000 Multi HDR Format

Doordat ze alle HDR-formats (High Dynamic Range) ondersteunen bieden onze premium tv's de best mogelijk prestaties - ongeacht de beeldbron. Helderheid en kleur worden scène voor scène aangepast; of de bron nu Dolby Vision, HLG, HDR10 of het nieuwe HDR10+ adaptieve format is.

Panasonic LZ2000: 360 graden Soundscape Pro

Het unieke 360° Soundscape Pro geïntegreerd audiosysteem neemt de kijker volgens de ontwerpers vanaf de bank mee naar het hart van de actie. Geïntegreerde naar boven en nu ook naar de zijkant gerichte luidsprekers, getuned door zustermerk Technics, gebruikt Dolby Atmos om je onder te dompelen in de film.

Panasonic LZ2000: Master OLED Pro & HCX Pro AI Processor

De Master OLED PRO is de volgende generatie panelen, gemaakt in Japan, om verbeterde helderheid te bieden wat leidt tot een superieur dynamisch contrast en kijkervaring. Daarnaast analyseert de HCX Pro AI Processor het beeld direct; finesses kleurnauwkeurigheid, contrast en helderheid voor uitmuntende prestaties.

De nieuwe LZ2000 zal straks in twee schermformaten uitkomen, t.w. een 55 inch model (OLED TV TX-55LZW2004) en een 65 inch model (OLED TV TX-65LZW2004). Prijsinformatie en informatie over andere schermformaten  moet nog bekend worden gemaakt.


EDITORS' CHOICE