Mika en Pro-Ject lanceren gezamenlijk een Pro-Ject website voor de Benelux

Vol trots laat het team van Mika vandaag weten dat zij in nauwe samenwerking met Pro-Ject Audio Systems een stap dichter naar de consument heeft gezet. Dankzij de doorlopende stijging in de vraag naar platenspelers en de aanhoudende populariteit van vinyl is er namelijk behoefte aan een platform dat die liefde deelt, zo stelt de distributeur. 'Een platform waar het brede publiek snel en efficiënt de juiste informatie kan vinden, zich kan verdiepen in all ins en outs van (de aanschaf van) platenspelers, en kan achterhalen hoe je die nieuwe aanwinst het beste in een bestaande opstelling thuis kunt integreren.' Om die doelgroep tegemoet te komen, lanceert Mika per vandaag en samen met Pro-Ject de nieuwe websites www.projectaudio.nl en www.projectaudio.be.

Pro-Ject Audio Systems en Mika

“Pro-Ject en Mika kunnen bogen op een langdurige en succesvolle samenwerking,” zegt Sven Hogervorst van Mika. “Dankzij ons brede klantportaal van grote online- en offline retailers tot de kleinere fysieke dealers hebben we vanuit deze geslaagde partnership de distributie van het global market assortiment van Pro-Ject voor onze rekening genomen. Doel is om het beschikbaar gestelde assortiment zo eenduidig mogelijk in de markt plaatsen."

Projectaudio.nl/.be is daarom gericht op het aanbod van platenspelers, accessoires en Box-Design modellen voor het brede publiek, global market. “Dankzij deze nieuwe online omgeving in het .nl/.be-domein kan Pro-Ject een lokale benadering verzorgen, met directe ondersteuning en de garantie op beschikbaarheid van je favoriete Pro-Ject producten. De visie is om het platform in de nabije toekomst verder uit te breiden met aanvullende tutorials, videocontent en producttrainingen, met ondersteuning in de eigen taal.”

Mika wil met de nieuwe websites het soort vragen te beantwoorden waar de gemiddelde consument (en niet-hifi klant) ook mee loopt. Om een aantal voorbeelden te geven:

• wat is een phono of voorversterker en heb ik deze nodig?
• kan ik een platenspeler afspelen op mijn slimme speaker? Zo ja, welke?;
• kan ik mijn verouderde platenspeler aansluiten op mijn nieuwe soundbar?;
• hoe onderhoud ik een platenspeler en draag ik de beste zorg voor mijn lp-collectie?;
• met welke accessoires kan ik mijn huidige platenspeler het beste upgraden?

"Nog nooit stond Pro-Ject Audio Sytems zo dicht bij haar klanten, want vragen kunnen vanaf heden namelijk ook direct gesteld worden via de live-chat functie op de website!"

Neem snel een kijkje en ontdek wat Pro-Ject allemaal te bieden heeft: projectaudio.nl | projectaudio.be.

MERK

EDITORS' CHOICE