NIEUWS

Kunstexpositie bij Very Fine Solutions in Antwerpen van 27 aug. t/m 18 sept. a.s.

Redactie Hifi.nl | 24 augustus 2022 | Fotografie Fabrikant

De in Antwerpen gevestigde importeur Very Fine Solutions zal in de periode van 27 augustus t/m 18 september a.s. elke zaterdag en zondag een kunstexpositie houden. Liefhebbers van hoogwaardig geluid kunnen kunstwerken van Lyudmyla Razbitskaya - Baltakova bekijken in een sfeervol muzikaal kader.

Music Unites bij Very Fine Solutions

Very Fine Solutions is importeur voor de merken MSB Technology, Thrax, Artnovion, Arteluthe, Russell K. en Synergistic Research. Music Unites is een initiatief van Very Fine Solutions om mensen samen te brengen rond verschillende kunstvormen zoals muziek, schilderkunst, fotografie en poëzie.

Lyudmyla Razbitskaya – Baltakova is een in België gevestigde Oekraïense artieste die werkt met diverse media zoals olieverf, inkt, collages en installaties. De expositie laat de bezoeker meekijken in de ziel van de gedreven artieste, aldus de toelichting van Very Fine Solutions.

Bezoekers zijn van harte welkom van 27 augustus t/m 18 september 2022, ieder zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur. Toegang is gratis maar belangstellenen moeten zich wel aanmelden via https://marketing.veryfinesolutions.com/musicunites.

Meer weten? Kijk dan op de website van Very Fine Solutions.

Adres en contactgegevens Very Fine Solutions

Very Fine Solutions
Camille Huysmanslaan 45
2020 Antwerpen
Tel. +32 (0) 47 242 5775
Website: https://www.veryfinesolutions.com


EDITORS' CHOICE