NIEUWSTriangle

Triangle lanceert licht eiken en walnoothouten versies van draadloze vloerstaander LN05A

De Franse luidsprekerbouwer Triangle heeft twee nieuwe versies gelanceerd van de vloerstaande LN05A. Het gaat overigens alleen om de behuizing die naast zwart en wit nu ook verkrijgbaar is in een licht eiken en walnoothouten versie. De aansluitingen en ingebouwde versterkers zijn gebleven.

Triangle LN05A: compacte actieve vloerstaander

De Franse fabrikant Triangle is al een tijd actief op de markt voor draadloze audio. De actieve vloerstaande luidsprekers LN05A is een master/slave-systeem voorzien van analoge en digitale aansluitingen. De witte en zwarte versie krijgen gezelschap van een licht eiken en walnoothouten versie.

De Triangle LN05A is volgens de fabrikant ontworpen voor luisterruimtes van 20 tot 50 vierkante meter. Het is een basreflex ontwerp met een poort aan de voorkant. De vloerstaanders zijn uitgerust met twee 80 Watt klasse D versterkers. Muzieksignaal kan draadloos via Bluetooth of via een analoge of digitale kabel worden aangeleverd. Er is ook een draaitafelingang en een uitgang voor aansturing van een subwoofer.

T|riangle geeft een frequentiebereik op van 47 Hz tot 22 kHz. De afmetingen zijn 165 x 263 x 921 millimeter en het gewicht van de master en de slave samen is 27,3 kilogram.

Triangle LN05A: prijs en leveringsinformatie

De Triangle LN05A gaat voor net geen 1.000 euro per set over de toonbank. Een verbindingskabel van vijf meter om de luidsprekers met elkaar te koppelen wordt meegeleverd, evenals spikes.

 MERK

EDITORS' CHOICE