NIEUWSAudio Pro

Audio Pro A10 MkII: compacte multiroom streaming luidspreker die neergezet of opgehangen kan worden

De Zweedse audiofabrikant Audio Pro heeft de A10 MkII aangekondigd, een compacte draadloze luidspreker met multiroom functionaliteit. De A10 MkII is voorzien van twee drivers. De koper kan kiezen uit een lichtgrijze of donkergrijze uitvoering.

Audio Pro A10 MkII

Het in Zweden gevestigde Audio Pro heeft A10 herzien en opnieuw uitgebracht als A10 MkII. De draadloze luidspreker die neergezet of opgehangen kan worden met optioneel verkrijgbare muur- of plafondbeugels, is 193 millimeter hoog en heeft een diameter van 140 millimeter. Naast de eigen multiroom ondersteuning is er ook ondersteuning voor Apple AirPlay 2 en Google Cast. Muzieksignaal kan worden aangeleverd via WiFi (2,4 GHz), Bluetooth (5.0) en met een kabeltje via een 3,5 millimeter jackplugingang. Audio Pro geeft een frequentiebereik op van 55 Hz tot 20 kHz.De A10 MkII is voorzien van een woofer met een diameter van drie inch en een BMR-tweeter van 1,25 inch. Bediening gaat met knopjes aan de bovenkant voor het selecteren van een afspeellijst, regeling van het volume of selectie van een opgeslagen radiostation op internet. Voor meer functies is er de Audio Pro Control app op een telefoon of tablet. Dat is ook wel zo handig als de luidspreker aan een hoog plafond zou hangen.

 

De buitenkant van de luidspreker is gemaakt van zacht materiaal en heeft een compact formaat, waardoor hij in elke kamer past, op een kastje of een tafel, of hangend aan een muur of plafond. Audio Pro biedt verschillende optionele beugels voor ophanging aan.

 

De A10 MkII is beschikbaar voor 250 euro en kan rechtstreeks op de website van Audio Pro besteld worden.


EDITORS' CHOICE