A Tube High Fidelity verhuisd naar groter pand, uitnodiging feestelijke opening 1 december

Redactie Hifi.nl | 29 november 2022

Het team van A Tube High Fidelity heeft ons met trots laten weten dat de eerder aangekondigde verhuis naar een "aanzienlijk grotere, vrijstaande locatie" aan de Televisieweg in het eigen Almere inmiddels zo goed als afgerond is. "Daar hebben we de mogelijkheid om nog meer hifi te kunnen presenteren én om ons assortiment uit te breiden. Ook zijn we meer in staat om uit voorraad te leveren en in het algemeen u als klant beter te kunnen helpen."

A Tube High Fidelity, dat je de afgelopen jaren op het vertrouwde adres aan de Argonweg 23 vindt, is per 1 december aanstaande officieel op het nieuwe adres te vinden: Televisieweg 60, Almere. De feestelijke opening vindt eveneens op plaats op 1 december, waarover hieronder meer info. Je bent van harte uitgenodigd!

Afgelopen voorjaar waren we nog op de huidige locatie voor een Hi-Visit rond JBL

Op de Televisieweg beschikt het team over een oppervlakte van ruim 750 vierkante meter. "Dat is meer dan 3x zo groot als wat u van ons gewend was aan de Argonweg. Met andere woorden, nóg meer audio, ruimte voor een groter assortiment en voor ons ook de ruimte om u als klant beter te kunnen helpen mede door het kantoor en een flink magazijn."

Ten slotte hebben we ook in de wandelgangen vernomen dat er wellicht een volledige thuisbioscoop is opgebouwd op de nieuwe locatie...

Feestelijke opening 1 december

Om deze stap te vieren nodigen wij u graag deze dag uit om ons nieuwe pand (en natuurlijk onze mooie audio) te komen bekijken. Al onze collega's in de audiobranche, onze klanten en overige externen hebben wij al uitgenodigd. U bent welkom tussen 10:00-20:00 uur, hoeft zich niet aan te melden. De audio zal draaien, onze heerlijke koffie serveren wij nog steeds en er zal gebak en diverse andere versnaperingen zijn.

Al met al een drukke dag vol muziek en gezelligheid!

Praktische informatie:

  • De nieuwe locatie is vanaf de snelweg even snel te bereiken als de oude locatie. Ertussen is maar 4 minuten rijden. "We blijven dus in Almere."
  • Opening op 01-12-2022 van 10:00-20:00 aan de Televisieweg 60 in Almere.
  • U hoeft zich niet aan te melden.
  • Parkeren kan op het eigen terrein achter het hek, maar ook aan de rand van de weg.

Kijk voor meer informatie op de website, atube-highfidelity.nl.


EDITORS' CHOICE