NIEUWSOptoma

Optoma HD28i: projector voor groot scherm sportentertainment

Projectorbouwer Optoma heeft de HD28i uitgebracht, een projector met een lichtopbrengst van 4.000 lumen en een contrastratio van 50.000:1. De HD28i kan Full HD beelden projecteren en zou met name ook geschikt zijn voor gebruik overdag.

Optoma HD28i

Dompel jezelf onder in een spel met de HD28i en ervaar elk moment op het grote scherm. Deze compacte projector met hoge helderheid is handig en eenvoudig in te stellen en is ideaal voor goed verlichte omgevingen, zodat sportfans kunnen genieten van live-actie met familie of vrienden met de lichten aan.

Met verbazingwekkende kleurtechnologie levert de HD28i volgens Optoma nauwkeurige levensechte kleurweergave voor sport- en filmliefhebbers. Het heeft ook een lage invoerlatentie en dat is perfect voor games en snel bewegende gebeurtenissen die afhankelijk zijn van snelle reacties. De HD28i is ook in staat om 3D-beeld weer te geven.

Een geïntegreerde luidspreker biedt geluid en HDMI-ingang maakt aansluiting op meerdere apparaten mogelijk, zoals settopboxen, gameconsoles en HDMI-dongles. Deel de ervaring op het grote scherm en neem hem mee naar het huis van een vriend met de optionele draagtas voor een sportevenement, filmavond of een marathon. De Optoma HD28i heeft alleen maar een plat oppervlak nodig.

Meer weten? Kijk dan op de website van Optoma.

MERK

EDITORS' CHOICE