NIEUWSHisense

Hisense 100L9G-B12 LaserTV: laserprojector inclusief scherm voor kijken zonder concessies

Bioscoop of woonkamer? Met de nieuwste Hisense 100L9G-B12 LaserTV hoef je geen concessies meer te doen, aldus de persverklaring van televisiebouwer Hisense. De Hisense 100L9G-B12 LaserTV is een 100-inch TriChroma LaserTV met ALR Screen. Deze state of the art LaserTV geeft volgens de fabrikant de ultieme beleving in beeld, geluid en kijkcomfort.

Hisense 100L9G-B12 LaserTV

Het is de gepatenteerde TriChroma-lasertechnologie met driekleurenlaserbron die de beeldkwaliteit naar een nieuw niveau tilt. De ultra realistische beelden gaan hand in hand met levensecht geluid dankzij het Dolby Atmos-systeem, dat de kijker omringt met het geluid zoals de filmregisseur het bedoelde. Kortom, met de 100L9G-B12 LaserTV van Hisense, feitelijk een compleet geïntegreerd systeem, is de beleving van een thuisbioscoop nu voor iedereen bereikbaar.

De introductie van dit 100-inch vlaggenschip is het resultaat van jaren onderzoek en ontwikkeling. Al in 2007 begonnen experts van Hisense hun zoektocht naar een technologie om de bestaande LCD TV’s te upgraden. Dit resulteerde in 2014 in de ontwikkeling van de LaserTV-technologie. Nu lanceert Hisense haar geavanceerde TriChroma- lasertechnologie. de fabrikant geeft de volgende toelichting.

Hisense 100L9G-B12 LaserTV: TriChroma-lasertechnologie

TriChroma-lasertechnologie is een technologie met een driekleurenlaserbron, bestaande uit rood, groen en blauw licht, die het kleurbereik verbetert. De levendige kleuren en helderheid benaderen levensecht beeld. Terwijl je de zonsondergang op het scherm bekijkt, heb je echt het gevoel dat je op de top van een berg staat en de zon op je gezicht voelt.

De drievoudige laserlichtbron creëert ultra realistische beelden en in combinatie met het extra Wide Color Gamut zijn kleuren veel natuurlijker en extra zuiver.

Hisense 100L9G-B12 LaserTV: Ambient Light Rejection Screen

Het grote 100-inch scherm biedt een superieure beeldkwaliteit. Het beeld is extreem helder en gedetailleerd, zelfs als je overdag TV kijkt Een Ambient Light Rejection (ALR) Screen draagt hieraan bij door het omgevingslicht te reflecteren en een vloeiend beeld te geven.

Hisense 100L9G-B12 LaserTV: een levensechte bioscoopervaring

Het Dolby Atmos-systeem zorgt ervoor dat geluiden uit alle richtingen komen, zelfs van bovenaf. Het vult de ruimte met verbazingwekkend helder, extreem rijk en gedetailleerd geluid. Dankzij het levensechte beeld en geluid, voelt het alsof je zelf in de scène zit. Door de 4K UHD-beeldkwaliteit zijn beelden scherper, helderder en worden ze in hun ware kleuren weergegeven.

Hisense 100L9G-B12 LaserTV: nooit meer vermoeide ogen

Vermoeide ogen na een filmmarathon zijn verleden tijd met de Hisense 100L9G-B12. Een van de bijzonderheden van deze LaserTV is dat hij nauwelijks blauw licht uitzendt, één van de belangrijkste oorzaken van oogvermoeidheid. In plaats daarvan wordt het licht van de projector gereflecteerd op het scherm, hetgeen rustiger en natuurlijker is. Voor deze uitzonderlijke techniek, waarbij het blauwe licht feitelijk uitgefilterd wordt, ontving Hisense het TÜV Rheinland-certificaat.

Hisense 100L9G-B12 LaserTV: prijs en leveringsinformatie

De Hisense 100L9G-B12 LaserTV heeft een adviesprijs van net geen 5.000 euro, inclusief scherm. Meer weten? Kijk dan op https://lasertv.hisense.nl/.


EDITORS' CHOICE